verk написа:И аз съм карал на Кузов и не ми хареса изобщо.Кодито ми беше пъти по удобно.
quinnie96 написа:verk написа:Ама и Кузов няма голям избор, нали баща му е собственик на DRAG.
just4fun написа::bigeyes:
520 лева?
Че то дармуур коди е 550Кой ще си я купи тая рамка, при тази цена - не знам!??
verk написа:Опа малка грешка в поста ми трябва да се разменят местана на дартмоор и драг в т.3,че немога да го редактирам
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
verk написа:Е тва е най-точни коментар който описва плюсовете на Cody и Ghetto и минусите на Junk.
quinnie96 написа:verk написа:Е тва е най-точни коментар който описва плюсовете на Cody и Ghetto и минусите на Junk.
Toчно и ясно го казаха по-горе! Пичовете в Drag да не са имали температура като са слагали цената?
quinnie96 написа:...а със сигурност и по-добри, особено majesty.
quinnie96 написа:Адаш, може и да е вярно това, което казваш. Но за тези пари хората предопчитат и си взимат NS и DARTMOOR, които със сигурност са по-добри от модела на Драг. За цената на Джънка.. Не мисля, че това е нормално. Аз (а може би и повечето хора) очаквах цена от порядъка на +- 300лв.
Говореше за теглото на джънка:
Dartmoor Quinnie - 2.38kg
Dartmoor Cody - 2.1kg
DRAG JUNK - 2.5kg
Отделно NS Suburban и NS Majesty са по-евтини, а със сигурност и по-добри, особено majesty.
Teodor40 написа:Защо да са имали температура? Рамката има няколко допълнителни опции, което е нормално да повиши цената, в случая с много малко.
Teodor40 написа:
А относно bf и Мартин Марков:
1. не му ги подаряват тези рамки
2. маниак е на тема тегло и е давал луди пари за няколко грама надолу
И въпреки тези 2 неща е избрал Драг-а. Явно си има причина.
just4fun написа:Teodor40 написа:
А относно bf и Мартин Марков:
1. не му ги подаряват тези рамки
2. маниак е на тема тегло и е давал луди пари за няколко грама надолу
И въпреки тези 2 неща е избрал Драг-а. Явно си има причина.
Тц. ДО колкото си спомням Мартин е тествал рамката. Как ще я тества без да му я дадат поне за няколко месеца. + това той е в Драг раЦинг. Какво очакваш да кара, дармуур ли?
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта