prokalnatiq написа:Струва ли си да взимам верига шимано SLX пред Верига Shimano CN-HG53 , разликата в цената е повече от двойна, но мисля че не си струва, гледах че теглата са им 1 и същи. Всъщност каква е разликата? В износването на венците ли?
prokalnatiq написа:Коя по точно (за около 30-40 лв). 9 скорости.
zafirovp написа:Откъде мога да намеря изопропилов алкохол и колко струва? Трябва ми за спирачките.
zafirovp написа:Ами за ротор и спитачка Hayes stroker ми трябва. Пише да се използва само такъв обезмаслител. Ще чистя ротора и накладките.
Salgari написа:Здравейте,
Ето един въпрос и от мен. Колко струва пребоядисването на рамка РАМ (при тях, разбира се) ?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
shaady написа:Salgari написа:Здравейте,
Ето един въпрос и от мен. Колко струва пребоядисването на рамка РАМ (при тях, разбира се) ?
Последно като ги питах ми казаха 60лв ако ти си свалиш старата боя, и 100лв ако те ти я свалят
hitar_potar написа: То по на сметка да се пращат тука рамките да се боядисват!
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Drag4o0 написа:Искам да си пренаплета каплата.Сега съм с обикновена главина със спици ДТ.Трябват ли ми нови спици за главина за диск?Знам, че е желателно, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е?
Drag4o0 написа:Искам да си пренаплета каплата.Сега съм с обикновена главина със спици ДТ.Трябват ли ми нови спици за главина за диск?Знам, че е желателно, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е?
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
tanya написа:
Какво всъщност се има предвид с това No Bosses?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 340 госта