pascalaa623 написа:crossenduro2 написа:king of bike написа:Здравейте на всички,
търся си спирачка и се колебая между гореспоменатите спирачки.От спирачката искам да има модулация, а не да кове.Спирачките ще се карат с 160 ротор.Може и предложения за други спирачки, да са в този ценови диапазон. Тежа 45-50 килограма (хапвам си редовно но не напулнявам нещо).

Авид ББ7 със 203 ротор ,Спеед диъл 7 лостче и добри жила и брони спира колкото Авид Джуси 5 !

king of bike написа:Спирачките ще се карат с 160 ротор.
Човекът е написал 160мм...
До някъде съм съгласен с теб за BB7,но твърдостта на лостчето как ще е?

Вие не разбрахте ли, че не е само до това колко ще "кове" спирачката, тя и багер да може да спре, като прегрее бързо и като няма добра модулация е ташак, а при механиките ги има и 2-те аз съм със BB7 седмици и да може би са едни от най-добрите механични спирачки но на боровец на всяко спускане бяха прегряти, неможеш да ги настроиш така, че да определяш добре спирачната сила от лостчето (или не спират достатъчно, или коват) и тежат. Още съжелявам, че ги взех при положение че за 80 лв. отгоре щях да си взема 2 SLX-a които ми се струват чудни.

Едно момче си взе заден такъв и е страшна спирачката а и е лека. Това е от мен надявам се да съм помогнал.