zafirovp написа:Това ще е унаиклна машина както е тръгнало. Само немога да разбера, за какво са ти чак толкова висок клас компоненти, като и без това си сравнително лек. Че то, това колело ще изтрае 10 години, без да стъпва в сервиз сигурно.
Daniel Panev написа:Мисля да рискувам с тая.
P.S. Пха Пха Пха - допреди 2-3 седмици, ако не ме лъже паметта (а тя рядко ме лъже), цената беше 1260 евро
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Всяко нещо има нужда от профилактика и сервизНезависимо колко струва - нали това работя, все пак
![]()
А относно спирачките - колебая се между Formula R1/RX и Magura Marta SL (особено червените). Варианта Elixir го изключвам (за сега) - на Gruber (a.k.a Пожарната) съм с Elixir CR (и все с Avid на останалите велосипеди) и малко нещо ми правят проблеми въздуха, та за това - мисля да рискувам с нещо различно...
@outfaced - нали? Приятна изненада, поне за мен
motobira написа:Ако сглобявах подобен велосипед бих се насочил към поръчка на някой компоненти произведени лично за мен.Това да сглобяваш от най-доброто не е достатъчно идентично,поне според мен.
Daniel Panev написа:btw - С поръчката на тая рамка имах егати "проблемите" от естество, с което никога не предполагах, че ще се сблъскам...
...
Daniel Panev написа:Всяко нещо има нужда от профилактика и сервизНезависимо колко струва - нали това работя, все пак
![]()
А относно спирачките - колебая се между Formula R1/RX и Magura Marta SL (особено червените). Варианта Elixir го изключвам (за сега) - на Gruber (a.k.a Пожарната) съм с Elixir CR (и все с Avid на останалите велосипеди) и малко нещо ми правят проблеми въздуха, та за това - мисля да рискувам с нещо различно...
airborneone написа:Daniel Panev написа:Втората по древност професия
Мъничък консултантски бизнес...
Като разширяваш дейноста ще пускам св-та
TheAnimal написа:Чиче, остаряваш и оглопяваш, мамин златен.![]()
С тея клипсове, много ще ме забавляваш на следващото ни каране
hopperandramht1 написа:Daniel Panev написа:http://fitness.panev.info/wp-content/pictures/DSC03735.jpg
CrankBrothers Candy 11![]()
Отново с големи благодарности за Тошо - той да си избере Дядо Коледа ли ще е, Снежанка ли, джудженце ли...
много хубаво колело![]()
и тези педали защо са толкова скъпи ? и какви преимущества имат пред обикновенните ?
hopperandramht1 написа:много хубаво колело![]()
veskoz написа:Salgari написа:hopperandramht1 написа:много хубаво колело![]()
Пак ли изпуснах нещо ?![]()
3 страници....и още няколко теми "Projekt..."
Salgari написа:hopperandramht1 написа:много хубаво колело![]()
Пак ли изпуснах нещо ?![]()
did написа:Тази тема помага повече за промяната на мисленето на повечето колоездачи от стотиците други в продуктовите форуми.
Когато хората прочетат, че съществуват педали, които струват колкото мечтания от тях велосипед и хора в България ги купуват, това променя мисленето.
Продължавай, Панев!
... пък... накрая... ако ти стиска... може и да го покараш. Аз не бих посмял
bozidar написа:did написа:Тази тема помага повече за промяната на мисленето на повечето колоездачи от стотиците други в продуктовите форуми.
Когато хората прочетат, че съществуват педали, които струват колкото мечтания от тях велосипед и хора в България ги купуват, това променя мисленето.
Продължавай, Панев!
... пък... накрая... ако ти стиска... може и да го покараш. Аз не бих посмял
Значи за 80г. по малко се дават 260 паунда , имаш ги даваш ги. Но за мен това да дадеш 800 лева за педали, граничи с безумието.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта