П.П.:@mors въпроса е да имам каска, а не толкова за вентилацията все пак няма да карам в 30 градусуви жеги

windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
X_NRG написа:хАлуминът не ръждясва.
aceto написа:От къде в България и за колко може да се вземе Go pro HD hero?
crossenduro2 написа:Здравейте !
Може ли да ми дадете някаква идея за бюджетна бяла седалка ? Седалката ще се ползва за АМ ,да не е много тясна и къса !
Бюджет : 50 лв
П.П Задължително да е бяла !
azze написа:Помагайте.
Искам да си сложа задна дискова спирачка (сега съм с V-brake).Решил съм,че ще е Quad,но въпросът е дали да избера механиката или да събера пари за предна Axis,за която има много добро ревю в Bikeradar,а да преместя BB7-цата с 185мм ротор отзад?Доволен съм от спирачната сила на Avid-чето,но пък ме блазни лекото лостче на хидравликата,което няма да ми уморява ръцете.В същото време обичам простотата на механиката - настройва се за 2 минути и няма обезвъздушаване,плюс това го няма проблема с уплътнения и маркучи.Друг плюс е,че механиката ще мога да я взема сигурно другата седмица,а за хидравликата ще трябва да събирам пари.Та някой може ли да ми помогне да направя избора?
gesh0898 написа:А аз от къде мога да си взема горепосочените спирачки (quad) + ротор?
crossenduro2 написа:Мерси много !Това е моята седалка !
Gasolin написа:gesh0898 написа:.../quote]
Велос. Има и ел.магазин, иначе е от варна. Не знам дали има друг дистибутор. Dime Pro (вмомента карам с такава) е 130 лв + Quad Pulse Rotor 203. Взимаш и слагаш. Единственото е, че маркучите им са по 150 см и ако го слагате на по-къса вилка, ще е прекалено дълго. На мен ми звъннаха да ме питат колко го искам, но за всеки случай може да пуснете с обяватаи какъв маркуч искате...
Ozzie написа:@crossenduro2
мм да, нямат я
бях в "Устрем" днес и питах
видях, че има една почти изцяло бяла - оригинална от някакво "Ферини"
може да поровиш из родните on-line магазини за VELO VL-2055, имаше я и в бяла разцветка тогава, та може и някъде да е останала за продан
последно си спомням, че я гледах в "Нико байкс", но кога точно не помня
@gesh0898
И в какво точно ти се изразява недоверието към "Велос"? Нито са случайно име, нито са от вчера на пазара!
hitar_potar написа:Питах в 1 друга тема, в раздел "Други", ама явно не е посещавана толкоз много. Та питам и тук - 1 въпрос, свързан с телефоните. Налага се да си взема телефон - откъм пари съм се ограничил около 200-250, понеже ще се взема с план и Мтел Клуб точки, та да излезне малко по на пофта. В полезрението ми са Нокия С5 и Нокия 5230. Кой от двата бихте ми препоръчали? Единия е тъч-скрийн, другия си е конвенционален. Какви други разлики имат освен тази?
Това го бях чел някъде, но специално на мен понякога ми "залепват" пръстите за екрана, когато ми е малко по- потна дланта. А и при определени случаи с писалката може да се работи много по- точно, и по- бързо.KiD_WiTh_GuN написа: Най-добрия е топлинния
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта