Сравнявате рамки в един ценови клас - разлика от 20-50 лв. няма никакво значение. Като гледам другите продукти на Дартмур и НС веднага се виждат евтините тайвански производители, които произвеждат за още може би стотици други подобни марки (не казвам, че не са качествени - просто са евтина конфекция, от която и аз бих продавал

В брейк съм виждал доста хора да карат по филмчета предимно на 24' гуми (ако не се лъжа другите производители предлагат рамки 24' само с в брейк - сигурно защоте не се кара вече с тях). Чудил съм се защо, не знам дали е заради теглото, но е факт! С Джънка може да си променяш велосипеда както искаш и за хора, които не са на ясно какво точно искат - имат голяма свобода.
подсилките са върешни
Не следя тенденциите при стоманените рамки, но за първи път чувам за вътрешни подсилки. Поне при алу рамките няма такова нещо или е доста рядко и ми е малко странно, най-вероятно е поредният маркетинг. Може и да греша, не съм го проверявал и малко ме интересува.
Не вярвам Сашо да ми похвали Драг или друга марка или да каже нещо лошо за Дартмур - все пак ги внася!
в момента Мартин кара новия RAM 4x
За това май само ти знаеш. Трябва да му кажеш на Марто, защото все още си мисли, че кара ДРАГ. Моля те - не пиши повече глупости.
Не пиша за да хваля ДРАГ или да оплювам други марки. Не пиша и като човек от ДРАГ, просто си казвам мнението. Не ми харесва как мислите и колко сте наивни. Има много неща, за които не знаете, не им обръщате внимание, бегло вярвате или ги взимате за пълна истина.