Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:Всъщност, ти търсиш капла за предно колело.
Шина = капла.
hitar_potar написа:did написа:Всъщност, ти търсиш капла за предно колело.
Шина = капла.
Ъъъ, така ли е по принцип? Аз знам, че капла и колело са едно и също, а шината е само обръча без спици и главина.![]()
Онтопик - погледни в CRC, има страхотни намаления. Тук в Русе поръчах на 1 приятел шини (по моята дефиниция) Brave Big Foot за 21 паунда парчето, намалени от 51.И качеството им си личи! Не се ограничавай само с познатите марки и модели!!!
uBaH написа:Bolverk е де, и на мен ми е интересна Mach1 Neo
Ще си кажа и защо - карам вече 7 месеца Mach1 2.30, като предна и не е мръднала откакто съм я сложил. Мисля да сменям предната главина скоро и ще ми трябват две еднакви шини, като задължително едната с 32, а другата с 36 дупки за спици и сериозно се замислям за тези. Още повече, че не смятам да използвам гуми, по-широки от 2.25.
Но така или иначе EccentricMOTION си търси нещо по-здраво, така че Neo-то не е неговата шина.
bio написа:само искам да вметна че Mach1 2.30 ги дават една идея по-слаби от Mach1 MX...
.... това е все едно да имаш двама противници ... нисък и висок ... и ти винаги да залагаш на ниския. не желая да споря с теб, ако имаш някаква физика в разсъжденията изкарай я наяве, ако се дължат на някакво визуално усещане за сигурност - това е друга бира.botroid написа:Шините с по-надолна предназначеност са по-ниски и широки от кънтристките, именно за да не са толкова податливи на сукане и кривенеИ аз съм за 2.30, лека, здрава и доказана в практиката.
EccentricMOTION написа:@hitar_potar очаквам мнението ти за Brave шините. Хващат окото с цена
rsf написа:Ако бях на твое място бих заложил на Mavic EN 521. Малко по скъпа e, но си струва.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта