quinnie96 написа:twise написа:quinnie96 написа:Сега ще вали сняг, ще е гадно времето и ще вали... За къде бързаш? Да си хвърлиш парите ли?
Събери още някой лев - от Нова година, от Коледа...
Не че бързам...просто съм решил в скоро време да си взема.Времето не ми е проблем.За пари - най-лесно ми е да взема от наще още 3-400лв и да си взема някъв хубав и скъп бмх,но както казах за сега искам нещо дето не е скъпо,но да ми е полезно при ученето на трикове като оли и т.н. На мен ми взе окото Mongoose Menace.Той не е ли някъде около 400лв?И добър ли е? Ако знаете някой точен за целта ми Х...![]()
![]()
Ами направи го, вземи пари, ако можеш, защото като пробваш няколко пъти 180, на монгууса задната главина ще стане на сол... ЕВТИНОТО ИЗЛИЗА СКЪПО, ще хвърляш яко пари по него и ще се чупи.
По-добре вземи нещо читаво да нямаш проблеми!
Защо изобщо искаш съвети от форума, като не ги слушаш?
Здравейте,не искам да се правя на разбирач обаче аз си взех Mongoose Subject (втора ръка) от 2 седмици горе-долу се уча на 90 градуса.Днес цял ден един мой приятел си врътка 180 и аз се мъчих и го направих,след това си играх 1 час за 1 час 6пъти го направих като хората а другите..-да не коментирам и нищо ми няма на главината(да не казвам,голяма дума),като си е оригиналната MONGOOSE.ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ