Лично за мен това беше наистина филм, а не просто сбор от добре направени клипове с каране - сюжета му беше много силен, но май малко хора го разбраха или изобщо усетиха присъствие на такъв... Наистина всяка сцена беше на място - и придаваше смисъл на всичко останало.
Като се почне от това, че колело може да се кара през всеки един сезон, в почти всякакво време и терен, мине се през възможностите за каране на какви ли не места и се стигне до проблемите, които хората създават на природата... Като има още сумати моменти - не случайно бяха показани смачкването на рамката, старите и новите земеделски машини, карането в прахта, корозията на веригата, разбиването на елементите, тяхната подмяна, счупената рамка.... всичко това беше част от наистина добър според мен сюжет
Това е филм за колелото и всичко което се случва около създаването му, употребата, подръжката и края му.... не само за употребата...
nofear921 написа:Филма беше много добър, но на моменти имах чувството че се намирам в зоологическа градина. Всичките тези простотии, оригвания и плюскане на корем ми дойдоха в повече.
Ти къде си мислиш че се намираш