screamBoy написа:пишем за различни неща, нали ?
над там-кви-няха обороти зарядния ток е един и същ, и тия обороти бяха примерно 800 без консуматори (т.е. само двигател) - примерно щото хич не съм сигурен колко са точно, та
въпроса защо се форсира го разбирам защо се държи примерно на 1500-2000 въпреки че зарядния ток е като на тия 800-900 или там колко ... е ако знае колко точно са сигурно ще я държи на толкова, но като не знае (като мен) и само знае че са повече от на 'без газ' просто форсира за да постигне максимален заряден ток
нещо такова ?
отделно че примерно стара кола с карбуратор се форсира за да 'подкачи помпата' или там някви такива дивотии дето не са ми ясни и не са свързани с акумулатора, но все пак се правят с форсиране
та който се е учил от някой дето е навикнал на стари карбураторни коли сигурно прави така и на други колите дето може би нямат нужда
сега това също дали е някъв мит или истина не зная, но са ме 'учили' на него няколко различни човека така че за сега вярвам е истина, освен това познавам и други хора да го правят поради същата причина - не защото наистина разбират нуждата и функцията, а защото са ги научили така.
така че правилния отговор за мнозинството е все пак 'защото така са ги учили', а примерните обяснения са съдържание на различните учения
Извинявай ...
Ти с колко висши си ?
Сигурен съм , че още в пред училищна възраст си замислял план да стъпиш МАРС през 2016-та година и да построиш Freeride пътека от водородни пари .
В училище винаги си бил по-различен от останалите деца нали ?
Всъщност ...Като се замисля , може и да не си ходил на училище , защото си щял да караш учителките да изглеждат глупави.
Не живееш в България и заплатата ти е колкото на президента на УСА нали?
...офф..
Всъщност като се замисля ...Президента на УСА ти плаща да си стоиш у вас и да учиш хората.
НАЛИ???
п.с
Трябва да те наема да ми изчисляваш дроповете !
По темата :
Какъв е смисъла на живота ?
Аз имам само един възможен отговор на този въпрос , но само двама , трима човека мислят като мен .