Antares написа:Това го прочетох "не съм й пратил Антарес по пощата" и се зачудих кой ли мрази толкова многоhitar_potar написа:Ъъъъ, това, че не съм й пратил Антракс по пощата

Antares написа:Това го прочетох "не съм й пратил Антарес по пощата" и се зачудих кой ли мрази толкова многоhitar_potar написа:Ъъъъ, това, че не съм й пратил Антракс по пощата
hitar_potar написа:Ъъъъ, това, че не съм й пратил Антракс по пощата, не значи, че все още съм луд по нея.
Alpina написа:T.e. да разбираме, че като ти мине лудоста по някоя девойка и й пращаш антракс?![]()
Това твойте страсти са много пагубни бря![]()
Alpina написа:Инак просто не можеш да се видиш от страни как звучиш
hitar_potar написа: Не се бях замислял... ама идеята е интересна!![]()
Editor написа:BurNiNg_IcE написа:Eхх Русе...
.....![]()
Ма е образ голям
Plamen_EM написа:Ц! Момата иска сватба. Сега. С теб. Или я взимай или я махай.
Plamen_EM написа:Ц! Момата иска сватба. Сега. С теб. Или я взимай или я махай.
PtD написа:Тази ситуация има еднозначен отговор
PtD написа:Просто кажи:
"Ауу, напълняла си ужасно, на нищо не приличаш. Сигурно изобщо не можеш да се вмъкнеш в старите си дрехи? И тоя целулит..."
hitar_potar написа:...върви ръка за ръка с метла/лопата/бухалка/друг предмет, подходящ да се ползва като оръжие.
BurNiNg_IcE написа:И се прибираш у вас със синьо око, отиваш до хладилника, ....
PtD написа:Оо. Ти пък! Защо с лошо? Просто кажи:
"Ауу, напълняла си ужасно, на нищо не приличаш. Сигурно изобщо не можеш да се вмъкнеш в старите си дрехи? И тоя целулит..."
И тя сама ще си отиде
BurNiNg_IcE написа:И се прибираш у вас със синьо око, отиваш до хладилника, взимаш си студена бира, слагаш я временно на окото ти, докато търсиш дистанционното, пускаш си Евроспорт и гледаш мача(предполагам) пиейки студената бира.
Хепи енд!![]()
Antares написа:Това го прочетох "не съм й пратил Антарес по пощата" и се зачудих кой ли мрази толкова много
moonlight написа:Аз пък съм си те поръчала по коледната поща, понеже много слушках тази година и бях добро момиче![]()
Така че, ако дебел белобрад чичко в червен костюм те отвлече и напъха в голяма подаръчна кутия, да знаеш, че аз го пращам
PtD написа:Значително по-добър край от "и заживяха щастливо..."![]()
![]()
skiman написа:А някой замислял ли се е защо всички детски приказки свършват така? И продължение няма?![]()
SeSSion написа:skiman написа:А някой замислял ли се е защо всички детски приказки свършват така? И продължение няма?![]()
Ако има продължение, няма да са детски.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта