За мен причината за нещата, които Кекемора описва е просто нивото на тестостерон. У мъжете агресията е генетично заложена, затова са и по-силни физически.
Та този спорт изисква известна доза смелост, физическа сила, координация и афинитет към риска, което априори са все мъжки качества.
В общ план според мен този спорт е подходящ за млади хора, които искат нещо да докажат на себе си. Кекемора може би имаше предвид това, като каза, че целта е привличане на вниманието. Но също така има и по-възрастно поколение, което се занимава с този спорт и според мен ние по-възрастните или работещите, търсим и нещо друго извън сексуалния контекст - релакс. След като съм стоял една седмица по 8 часа на ден в офис и съм се занимавал с умствен труд, да се кача да повъртя яко и после да се сурна да речем под Копитото е невероятно разпускане и неземен кеф за мен. Носи ми тотално, как да кажа, мускулно-ендорфинно удовлетворение.

:8D:
@Kekemora: А защо мислиш, че само на жените не им е кеф да се потят и да блъскат? Както Windstream каза градската култура с фитнесите и клубовете вечер е най-удобна за мързеливци или невротизирани работохолици, които "нямат време", та разделението май не е мъже/жени ами мързеливи/фенове. Аз лично изобщо не обичам да съм вир вода с шлем, наколенки, раница и други истории по мен, ама ми е кеф другото и плащам цената. Като ще се потя, поне да е на открито и в планината. А студения душ после в къщи компенсира всички страдания поне за мен.

:8D:
Edit: та по темата байк-мацки - много ме кефят, имам си една вкъщи

, но тепърва трябва да чакам да се престраши да идва с мен на планина. Нищо лично към жените ама досега не съм имал случай някоя мацка да кара редом с мен надоле. Кекемора веднъж пробва и после се оплакваше от вилката ми

:beer: