Bike Girls II

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Юни 16, 2005 10:08 am

@Kagami :agree::)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Alien » Чет Юни 16, 2005 10:46 am

[quote="kagami"]

Та какво за bike girls? :popcorn:
[/quote]

Е как какво, кефят много. :) Както и всички гърлс, де. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот Bi-King » Чет Юни 16, 2005 11:55 am

izvinqvam se nai-oficialno i pismeno pyrvo na metal_psycho i na vsi4ki ostanali za latinicata mi ama hora nqmam kirilica:banghead:
dam, hora po temata , biker-kite sa ne6to :bigeyes:qko:bigeyes: mislq 4e vsi4ki 6te se syglasqt s men:I
Аватар
Bi-King

Рейтинг: 1700

Мнениеот Windstream » Пет Юни 17, 2005 2:09 am

@Bi-King
Що не карат мацките, ми по същата причина, по която и аз ежедневно шофирам до fastfood-a, дето иначе ми е на 5 минутки пешачката - мързел бе брато, мързел, много по-лесно е да се "побъхтиш" половин час в някоя зала, отколкото да се вдигнеш и да се занесеш на майната си губейки маса "ценно" време при това с не особено обещаващи резултати ;) Всъщност я се замисли колко момичета изобщо практикуват някакъв спорт, различен от гореспоменатите фитнес-глупости и ежедневния cafe/bar-hopping...

[quote="Alien"]

кефят много. :) Както и всички гърлс, де. :)
[/quote]

Ya can't be more wrong, мрежата е пълна с разни картинки на разни "момичета" от които кошмари ще си докараш :evil:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Alien » Пет Юни 17, 2005 11:25 am

[quote="Windstream"]

[quote="Alien"]

кефят много. :) Както и всички гърлс, де. :)
[/quote]

Ya can't be more wrong, мрежата е пълна с разни картинки на разни "момичета" от които кошмари ще си докараш :evil:
[/quote]

Амииии, ако бях казал, че много НЕ кефят, какти и всички гърлс, де, нямаше ли да е по-ронг? :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Гост » Пет Юни 17, 2005 12:32 pm

[color=navy]Опитайте се да тръгнете по пътя на мислите на едно момиче...
Все пак жените обичат това, което има най-малко недостатъци във всеки един апсект, докато повечето мъже не са чак до там претенциозни.
...Дали спорта би им харесал заради това, че се осоляваш по цял ден в собствен сос с броня и шлем, или може би защото всеки път след каране се връщаш с 5-6 нови изпържени места /женското тяло е сравнително по-чувствително от мъжкото/, физическото натоварване е също налице; мъчението , което изпитваш всеки път, докато стигнеш до лифта и обратно /това изисква здрави нерви и търпение, които се проявяват рядко в женската натура/; страхът от релефа и наклона е също влияещ фактор /особено за госпожиците, които не практикуват друг спорт с подобни условия/.

Малко са жените, които биха изпитали ВАШИЯТ МЪЖКИ КЕФ по пътеките надолу. Защо е така и аз не мога да си обясня.

Ще го направят тези, които търсят ПРИЗНАНИЕ /за храброст/ и то най-вече мъжкото; тези, които виждат лесен начин за привличане на внимание /тъй като спорта е развит предимно сред мъжкото общество/.

Един от добрите варианти, които ми се въртят в главата са онези розови чувства към някой индивид - байкър, които биха загърбили всички посочени недостатъци горе...

Вижте, Илинда например е съвсем различен случай.
Това същество пренебрегва всички възможни чувства за самосъхранение, майчин инстинкт /който е заложен у всички жени/, липсва й здрав разум. Не знам всъщност, коя е причината да се забърка изобщо с тия колела, но с нея определено трябва да се гордеем...най-много се доближава до качествата, които изисква този спорт.

Сигурно, някой си задава въпроса...щом толкова "знам и мисля" към коя категория се причислявам аз? Най-вероятно е нещо общо от цялата боза или е съвсем различно. Както знаете личния случай е най-тежък.

Единственото нещо, което ме дразни у тези жени, които съм виждала наживо как карат...е тяхната стойка, всички седят по един и същ начин в/у колелото - много дървено. Със сигурност аз не съм изключение - за щастие нямам възможност да се наблюдавам отстрани.

Тук идва въпроса...дали не се бутаме там, където не ни е мястото?

Така ми се иска да се влюбя повече в този спорт.[/color]
Гост

Мнениеот Гост » Пет Юни 17, 2005 12:36 pm

[color=navy]Много ми е интересно, ти, Bi-King...защо си се развълнувал толкова на тази тема? Нямаш още рицърка на сърцето...и все се надяваш да изпадне нещо по пътеките на железен кон?[/color]
Гост

Мнениеот did » Пет Юни 17, 2005 1:10 pm

чудя ви се как може да говорите толкова сериозно на тема "жени"
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Юни 17, 2005 1:23 pm

[quote="did"]

чудя ви се как може да говорите толкова сериозно на тема "жени"
[/quote]

:rofl::rofl::rofl:

Кекемора,изглежда на Бай Кралчо единствения му мотив да се занимава с каране е евентуалното впечатляване на някоя баЙкърка:rofl:

Всъщност това е подсъзнателната причина на всеки мъЖ(с много малко изключения)да се занимава с екстремни спортове...или въобще спортове.
Природа,кво да се прави.:dunno:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот did » Пет Юни 17, 2005 1:38 pm

бъркаш MP, може да има и друга причина
oа избяга за малко някоя жена примерно
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Юни 17, 2005 1:43 pm

[quote="did"]

бъркаш MP, може да има и друга причина
oа избяга за малко някоя жена примерно
[/quote]

Е да:).Просто ме домързя да споменавам всяческите причини.
Исках само да поясня мотивите главно на хлапетийте който се появиха от скоро.:D
Тези който вече си имат половинки е ясно защо яхват колелата:D

:beer:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Гост » Пет Юни 17, 2005 2:23 pm

[color=navy]@did и аз не им се кефя на жените особено във всякакъв смисъл....но тук ставаше въпрос най-вече за "каране" или аз нещо не съм доразбрала.

Cheers![/color]
Гост

Мнениеот did » Пет Юни 17, 2005 2:30 pm

[quote="Kekemora"]

[navy]@did и аз не им се кефя на жените особено...[/quote]

малееее, какъв ме изкарахте...
просто (не помня кой го беше казал, но не съм го измислил аз) има теми, които са толкова сериозни, че по тях може да се говори само на шега.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Bi-King » Пет Юни 17, 2005 5:04 pm

@Windstream - izvinqvai ama ne6to ne shva6tam glednata ti to4ka - togava biker-ite za6to karat,izob6to!?

@kekemora - syglasen sym s teb, no mislq 4e govori6 za ne6to ot sorta na DH:hbang2: Az smqtam 4e natovarvaneto tam ne e 4eove6ko izob6to, taka 4e i za mom4etata opredeleno ne e OK, pone za men ne. No ima stilove ot sorta na XC/AM, 6oseino i dr koito sa po- umereni i s po-malko extremalizmi:idea: Za6to ne?

@kekemora&MP - Za6to ne? Mi ako izpadne ot nqkoq pyteka nqkoq samodiva vyrhu jelezen kon:eyebrow: hehe... istinata e -,4e "Four wheels moves the body, Two whells moves the soul":headpho:

da, taz tema e dosta seriozna, ama i maitapyt ne e zle, 6toto po princip idva veselo nastroenie kato se setim kakvi biker-ki sme vijdali:bigeyes: i 4uvali:peace:(priemete go v dobriq smisyl)
Аватар
Bi-King

Мнениеот Гост » Пет Юни 17, 2005 6:12 pm

[color=navy]Извинявай, Bi-King...но на колко :beer:...години си?

А...още в самото начало трябваше да кажеш за щу иде реч. Виж какво ме накара да излея...цяла изповед, аж се разчувствах накрая.
/тази люлеещата се мадама морска болест ще ми докара/

Да ме прощават всички батковци във форума, на които не им допаднаха "смисловите" ми разсъждения.
Визирам фимейлиста did.

P.S. Просто има няколко въпроса, които ме терзаят мъчително, като позата на девойките например...не мога да си го обясня.
[/color]
Гост

Мнениеот bikerider » Пет Юни 17, 2005 6:53 pm

За мен причината за нещата, които Кекемора описва е просто нивото на тестостерон. У мъжете агресията е генетично заложена, затова са и по-силни физически.
Та този спорт изисква известна доза смелост, физическа сила, координация и афинитет към риска, което априори са все мъжки качества.

В общ план според мен този спорт е подходящ за млади хора, които искат нещо да докажат на себе си. Кекемора може би имаше предвид това, като каза, че целта е привличане на вниманието. Но също така има и по-възрастно поколение, което се занимава с този спорт и според мен ние по-възрастните или работещите, търсим и нещо друго извън сексуалния контекст - релакс. След като съм стоял една седмица по 8 часа на ден в офис и съм се занимавал с умствен труд, да се кача да повъртя яко и после да се сурна да речем под Копитото е невероятно разпускане и неземен кеф за мен. Носи ми тотално, как да кажа, мускулно-ендорфинно удовлетворение. :D:8D:

@Kekemora: А защо мислиш, че само на жените не им е кеф да се потят и да блъскат? Както Windstream каза градската култура с фитнесите и клубовете вечер е най-удобна за мързеливци или невротизирани работохолици, които "нямат време", та разделението май не е мъже/жени ами мързеливи/фенове. Аз лично изобщо не обичам да съм вир вода с шлем, наколенки, раница и други истории по мен, ама ми е кеф другото и плащам цената. Като ще се потя, поне да е на открито и в планината. А студения душ после в къщи компенсира всички страдания поне за мен. :D:8D:

Edit: та по темата байк-мацки - много ме кефят, имам си една вкъщи :X, но тепърва трябва да чакам да се престраши да идва с мен на планина. Нищо лично към жените ама досега не съм имал случай някоя мацка да кара редом с мен надоле. Кекемора веднъж пробва и после се оплакваше от вилката ми :D:beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Пет Юни 17, 2005 6:58 pm

Абе, Кате, че ти пък не си ли виждала колко мъжаги карат в същата поза, че и доста по-зле :D:D:D
Аз не мисля, че на всички мацки позата е толкова зле, но дори и да греша, има достатъчно обяснения на този феномен, само че ме мръзи да пиша още 10 реда ;) А и повечето от тях са споменати от теб като причини да не харесват жените толкова този спорт.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Гост » Пет Юни 17, 2005 7:40 pm

[color=navy]Да съм се оплаквала от твойта вилка, bikeridere? Нито мога да си го спомня, като факт...нито пък причина мога да измисля, защо би ме умопомрачила твоята вилка? Хехех...:eek:

Може би съм мрънкала заради камачета по трасето, или чорбата с люти чушки на Мастора, която ме върза за 40 мин. на едно от прилично ветровитите места на Витоша...не знам.

Що се отнася до карането...аз теб само 2 пъти съм те виждала горе...на случайното съвместно каране и след последното отложило се състезание на БФПК. Как искаш жена да ти дръпне, като на най-забележимите места не се появяваш?

За потта...мисля, че жените са по-гнусливи на тази тема, естествено има и момченца - изкл.
Но като цяло си твърде прав...и за мое огорчение. [/color]
Гост

Мнениеот Гост » Пет Юни 17, 2005 7:58 pm

[color=navy]@Lubak...аз не се сещам за девойка с прилична поза, гъвкавост и стабилност...и най-вече с контрол в/у колелото.

А мъжагите толкова много са станали вече, че понякога не ги и различавам кой кой е...пък как кара?
Мен все талантливите ми грабват окото, а хич не са малко :love:

Наскоро попаднах на две пресни момчета горе. С чисто нови Drag hardtailove, без мисъл дори за екипировка...само мухи им в главата. Та единият ми направи голямо шоу от Бай Кръстьо до долу, но другия се представи съвсем прилично, като за първи път...Със сигурност и шоумена след 4-тото пускане би изваял подходяща поза.

Докато при момиченцата...си е константа май.
Себе си се оправдавам, че нямам достатъчно развити мускули на най-нужните места..за да флиртувам качествено с колелото.

Дай ми пример за да се разубедя.
[/color]
Гост

Мнениеот bikerider » Пет Юни 17, 2005 8:44 pm

[quote="Kekemora"]

[color=navy]Да съм се оплаквала от твойта вилка, bikeridere? Нито мога да си го спомня, като факт...нито пък причина мога да измисля, защо би ме умопомрачила твоята вилка? Хехех...:eek:
[/quote]

Признавам, ти всъщност се оплакваше колко съм ужасен, че съм минал под лифта и колко ми било лесно с тази предница... :D:8D:

[quote="Kekemora"]
Как искаш жена да ти дръпне, като на най-забележимите места не се появяваш?
[/quote]

Най-забележими -> най-посещаеми -> най-осрани -> най-негодни за [u]каране[/u]. Не съм виждал байкърки под Kопитото например, само лелки които ужасени питат "ама не ви ли е страх".

[quote="Kekemora"]
За потта...мисля, че жените са по-гнусливи на тази тема, естествено има и момченца - изкл.
Но като цяло си твърде прав...и за мое огорчение. [/color]
[/quote]

Огорчение? Да не би да не харесваш хората такива, каквито са, че си огорчена? :dunno:
Аватар
bikerider

Мнениеот marshall__ » Пет Юни 17, 2005 9:07 pm

Вие го изкарахте, че повечето карат/започват-да-карат единствено с цел привличане на вниманието или сексуален контакт с противоположната половинка - :crazy:. За малко да се засмея :eyebrow::lol:

Продължавайте да дискутирате, моля - :popcorn:
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот marshall__ » Пет Юни 17, 2005 9:14 pm

[quote="Kekemora"]

[navy]@Lubak...аз не се сещам за девойка с прилична поза, гъвкавост и стабилност...и най-вече с контрол в/у колелото. ...
[/quote]

Хайде да не споменавам едно всеизвестно чуждестранно име, моля те :eyebrow:

Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот TOYAGA » Пет Юни 17, 2005 9:36 pm

[quote]Но също така има и по-възрастно поколение, което се занимава с този спорт и според мен ние по-възрастните или работещите, търсим и нещо друго извън сексуалния контекст - релакс. [/quote]

100% :usclap::usclap::usclap:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Гост » Пет Юни 17, 2005 10:49 pm

[color=navy]@[b]bikеrider[/b]

[size=67]"За мен причината за нещата, които Кекемора описва е просто [b]нивото на тестостерон[/b]. У мъжете агресията е генетично заложена, затова са и по-силни физически.
Та този спорт изисква известна доза [b]смелост, физическа сила, координация и афинитет към риска, което априори са [u]все мъжки качества[/u]."[/b][/size]

...тази истина трудно се преглъща, а не потта на девойките.
Не казвам, че в моята кожа не ми е достатъчно удобно, но ми се ще и от вашето благо да присвоя нещо полезно. Само нужното количество, другото си е О.К. /като нищо не ти се мотае м/у краката/.:^:

Добра памет вадиш - дано я изполваш по предназначение. Наистина имам наклонност към подобни недоволства, но за конкретния случай с твоята вилка не можах да се сетя.
[/color]
Гост

Мнениеот pascoff » Пет Юни 17, 2005 11:26 pm

[quote="Kekemora"]

[color=navy]@Lubak...аз не се сещам за девойка с прилична поза, гъвкавост и стабилност...и най-вече с контрол в/у колелото.

[/color]
[/quote]

Ако се отклоним малко по-далеч от родна България ще видим такива прелестни създания от женски пол с безупречна [color=navy] поза, гъвкавост и стабилност [/color], които могат да засрямат и най-добрите бг момчета ... случвало ми се е да присъствам на разни места и мога да кажа, че девойките могат да карат не по-зле от по-голямата част от мъжете ... какво пречи и тука да е така ... според мен всичко опира до желание и възможност (психическа) - това е :)

представи си следната картинка: нещо -> [img]http://ftlbg.com/mtb_bg/uci_wc_Les2Alpes04/riders/Marielle%20SANER%20final%20jump.jpg[/img] профучава покрай теб с голяма скорост прелитайки 7 8 метра скок, като единствено по размятащата се коса отзад разбираш че това е жена -> [img]http://ftlbg.com/mtb_bg/uci_wc_Les2Alpes04/riders/Marielle%20SANER.jpg[/img] ... или простига робокоп -> [img]http://ftlbg.com/mtb_bg/uci_wc_Les2Alpes04/riders/yellow%20beauty%201.jpg[/img]на финала, сваля си одеждите и се оказва че красавицата [img]http://ftlbg.com/mtb_bg/uci_wc_Les2Alpes04/riders/yellow%20beauty%204.jpg[/img]е избягала от звяра и е дошла на състезание :)
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Мнениеот Гост » Пет Юни 17, 2005 11:57 pm

[color=navy][b]@mite_pascoff[/b]

За нашите колоездачки говорех.
Не смея и да споменавам за тези таланти...но всъщност си прав, все пак националността не е фактора.

Супер са! :bowdown:[/color]
Гост

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Юни 18, 2005 12:08 am

Още ли бистрите политика по темата:D
Не се ли разбрахте вече.:beer:

Джъст райд пипъл.:hbang2::D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот bikerider » Съб Юни 18, 2005 12:10 am

@marshall: :nono: никой не казва, че това е единствения аспект на спорта, но няма да отречеш, че този момент присъства, както във всеки друг спорт.

@Kekemora: ясно, но както каза Паскоф, това не значи, че не жените не могат да развият такива качества в достатъчно количество, че да карат преспокойно.

по въпроса за вдървеното каране на момичетата - ами преди се спомена, колко момичета продължават да водят активна физическа дейност след като оставят куклите? доста малко нали? А гъвкавостта и координацията са неща които се развиват със постоянно спортуване и не може да дойдат с 1-2 години каране, поне аз така съдя от собствен опит.
Аватар
bikerider

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Юни 18, 2005 12:24 am

Мммдам.Постоянството му е майката.
Както Марто казва,то за една-две години не става(като изключим природните таланти).Трябва си време+упоритост.
Първите три години от първото ми качване на витоша ги изкарах само в лигавене.Демек на нищо не се научих.
Едва от две години(май даже по-малко) сЪ забелязва някакъв прогрес.И то защото от както си пенсионирах меката каручка,почти всеки ден съм навън с твърдака и мъча некви глупости.
В началото всичко е гърч,но след време резултата си проличава.Тогава идва кефа от постигнатото.
Всъщност,както аз го казвам/описвам звучи тъпо:D,затова само ще обобща:

Желание;постоянство;упоритост.

Това поне при мен помага.Пък и така като гледам и не само при мен.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот MAN6 » Съб Юни 18, 2005 12:54 am

moga samo da kaja- chetete malko po-dolu mejdu kawichkite ;)
xund
Аватар
MAN6

ПредишнаСледваща

Назад към Архив