Admin написа:При Tora уплътненията (а и втулките, предполагам) са по-евтини в сравнение с по-скъпите модели на Rock Shox, поради което нямат същите качества и при голям студ се свиват малко повече, забавяйки/втвърдявайки вилката. Когато пробвах една Tora преди години, си спомням, че при зимните карания го имаше този ефект. За щастие не спира съвсем да работи, както най-евтините вилки, но и не е както работи нормално.
Edit: Тогава нямах силиконов спрей, за да пръскам с него уплътнителите, поради което не знам дали би им се отразил благотворно, но поне няма да навреди.
shaady написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=38692
Тези чашки за чашки като за чело на HT2 ли са (полу интегрирани) или са за нормално чело за нормални чашки?
SeSSion написа:На него му трябват чашки за нормално чело (DHX), но трябва да са възможно най- ниски.
shaady написа:SeSSion написа:На него му трябват чашки за нормално чело (DHX), но трябва да са възможно най- ниски.
![]()
Добре тогава
предложете някаква лапа, максимално ниска, по-ниска от хъсфелт и максимално ниски чашки за нормално чело, цената да речем до 150лв за двете, може и повече
BurNiNg_IcE написа:Тъй като на мен стержена ми е супер къс, реших проблема с лапа Funn Rippa + 1 спейсър 0,5 мм (трябва да се кара със спейсър) + чашки от 14лв. на VP от Веломания. В момента стержена пак е къс, но поне 1 болт на лапата хваща.
shaady написа:BurNiNg_IcE написа:Тъй като на мен стержена ми е супер къс, реших проблема с лапа Funn Rippa + 1 спейсър 0,5 мм (трябва да се кара със спейсър) + чашки от 14лв. на VP от Веломания. В момента стержена пак е къс, но поне 1 болт на лапата хваща.
На мен в момента ми хваща наполовина лапата, ама не се чувствам сигурно така, желае ми се да стига до горния болт поне..
Като краен вариант е да да взема интегрирана лапа, но не ми се ще много..
shaady написа:BurNiNg_IcE написа:Тъй като на мен стержена ми е супер къс, реших проблема с лапа Funn Rippa + 1 спейсър 0,5 мм (трябва да се кара със спейсър) + чашки от 14лв. на VP от Веломания. В момента стержена пак е къс, но поне 1 болт на лапата хваща.
На мен в момента ми хваща наполовина лапата, ама не се чувствам сигурно така, желае ми се да стига до горния болт поне..
Като краен вариант е да да взема интегрирана лапа, но не ми се ще много..
BRAMBARA написа:Интегрираната лапа въобще не е препоръчително! Вземи си някой скъп headlock Azonic например и да ти е мирна главата.
Joker_Here написа:Как да разбера на еди си коя рамка колко дебели гуми да сложа?![]()
П.С.Визирам рамките за DH
pro-adrenaline написа:Предложете ми средно, 83мм, което да е съвместимо с курбели Race Face Ride Dh. По възможност някакъв по-бюджетен вариянт
bio написа:pro-adrenaline написа:Предложете ми средно, 83мм, което да е съвместимо с курбели Race Face Ride Dh. По възможност някакъв по-бюджетен вариянт
теб те мързи да търсиш ли ?!?
hitar_potar написа:bio написа:pro-adrenaline написа:Предложете ми средно, 83мм, което да е съвместимо с курбели Race Face Ride Dh. По възможност някакъв по-бюджетен вариянт
теб те мързи да търсиш ли ?!?
И да не го мързи и да търси, пак няма да го върже - ако не се лъжа, Райд ДХ модела е с интегрирана ос, която ще дойде къса за рамка с 83мм средно.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 351 госта