Здравейте !
Предложете ми вилка която да е normal size,да е със резба и да не е по малко от 100 мм ход !
Благодаря предварително !
kubetata написа:Вече не беше ли правил такава тема в която ти отговорихме, че най-добрия избор за рамката ти е ХСМ нормал сайз. Даже ще трябва да се съглася с мнението на Бърнинг_АЙС в темата за кратките въпроси. Няма смисъл да наливаш пари в това колело. Коледа идва, спести малко пари до пролетта и си купи велосипед/онтарио, скотт волтидж YZ, т.н./!
он: Сънтър ХСМ 1" с резба!
BONESHAKER написа:И аз мисля като kubetata, че няма смисъл да вливаш пари в това колело щом рамката му е нормал саиз няма смисъл събери още пари и си вземи един скотт волтаге или онтарио или климър ...
Bike_mania написа:BONESHAKER написа:И аз мисля като kubetata, че няма смисъл да вливаш пари в това колело щом рамката му е нормал саиз няма смисъл събери още пари и си вземи един скотт волтаге или онтарио или климър ...
То хубаво да вземе ама като не е казал с колко пари разполага може само си чешем езиците.
martinl написа:Bike_mania написа:BONESHAKER написа:И аз мисля като kubetata, че няма смисъл да вливаш пари в това колело щом рамката му е нормал саиз няма смисъл събери още пари и си вземи един скотт волтаге или онтарио или климър ...
То хубаво да вземе ама като не е казал с колко пари разполага може само си чешем езиците.
За вилка до 80 лева !
Може и втора ръка, но мисля да си взимам нова Sr Suntour XCM !
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта