Тема за вицове, глупости и тн

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: Тема за вицове, глупости и тн

Мнениеот RAM-FR » Вто Дек 21, 2010 4:08 pm

Alpina написа:Какво нередно има в това водата да ври при 90 градуса?
Какво нередно има и в това да завира и при 20 градуса... ами при по-малко? :dontknow:

Всъщност си доста необразован ... водата може да кипи и при 0 градуса !
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Alpina » Вто Дек 21, 2010 4:17 pm

Сега ще изръся още по-голяма глупост - докато водата ври под 0 градуса става не на пара, ами на лед :evil:

Сега остава да отречете и че водата може да не завира при 120 градуса например :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот RAM-FR » Вто Дек 21, 2010 4:26 pm

Всъщност истината е че водата много трудно и рядко завира на 100 градуса !
Аватар
RAM-FR

Мнениеот vpravov » Вто Дек 21, 2010 4:38 pm

Alpina написа:Сега остава да отречете и че водата може да не завира при 120 градуса например :D

Нещо не мога да те разбера! Ще ни рекламираш тенджери под налягане ли?
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот wicked_bro » Вто Дек 21, 2010 5:00 pm

аве всички сте умни деца,защо спорите за неща,които явно на всички са ви ясни......иначе,за пореден път моля всички в тая тема дори и да си опонират да го правят със смешки в отговора си :peace:

http://video.data.bg/24/%D0%97%D0%B0%D0 ... 0%B0%D0%B2
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Мнениеот PtD » Вто Дек 21, 2010 5:01 pm

@vpravov: Не, иска да блесне със знания по физика за 5-ти клас :8D:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Alpina » Вто Дек 21, 2010 5:17 pm

vpravov написа:Нещо не мога да те разбера! Ще ни рекламираш тенджери под налягане ли?

Ирония...
На един ужасно глупав виц ;)
PtD написа:@vpravov: Не, иска да блесне със знания по физика за 5-ти клас :8D:

Мдам, които липсват на масата :popcorn:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот wicked_bro » Вто Дек 21, 2010 7:07 pm

Обява в сайт:
Увеличаване на гърдите, увеличаване на пениса.
При поръчка и на едното и другото - отстъпка.

На рождения си ден разбираш в кои форуми си се регистрирал.

Миналата седмица в зоопарка охранителят бай Иван е изпуснал пакет Виагра. Много видове животни вече са отписани от Червената книга.
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Дек 21, 2010 10:37 pm

Из описанието на едни очила:

Postage and packaging
Item location: HONGKONG, Hong Kong
Dispatches to: Worldwide
Excludes:
Aruba, Afghanistan, Angola, Anguilla, Albania, Andorra, Netherlands Antilles, United Arab Emirates, Argentina, Armenia, American Samoa, Antigua and Barbuda, Austria, Azerbaijan Republic, Burundi, Belgium, Benin, Burkina Faso, Bangladesh, Bulgaria, Bahrain, Bahamas, Bosnia and Herzegovina, Belarus, Belize, Bermuda, Bolivia, Brazil, Barbados, Brunei Darussalam, Bhutan, Botswana, Central African Republic, Switzerland, Chile, China, Cote d Ivoire (Ivory Coast), Cameroon, Congo, Democratic Republic of the, Congo, Republic of the, Cook Islands, Colombia, Comoros, Cape Verde Islands, Costa Rica, Cayman Islands, Cyprus, Czech Republic, Germany, Djibouti, Dominica, Denmark, Dominican Republic, Algeria, Ecuador, Egypt, Eritrea, Western Sahara, Spain, Estonia, Ethiopia, Finland, Fiji, Falkland Islands (Islas Malvinas), France, Micronesia, Gabon Republic, Georgia, Guernsey, Ghana, Gibraltar, Guinea, Guadeloupe, Gambia, Guinea-Bissau, Equatorial Guinea, Greece, Grenada, Greenland, Guatemala, French Guiana, Guam, Guyana, Hong Kong, Honduras, Croatia, Republic of, Haiti, Hungary, Indonesia, India, Ireland, Iraq, Iceland, Israel, Italy, Jamaica, Jersey, Jordan, Japan, Kazakhstan, Kenya, Kyrgyzstan, Cambodia, Kiribati, Saint Kitts-Nevis, Korea, South, Kuwait, Laos, Lebanon, Liberia, Libya, Saint Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Lesotho, Lithuania, Luxembourg, Latvia, Macau, Morocco, Monaco, Moldova, Madagascar, Maldives, Mexico, Marshall Islands, Macedonia, Mali, Malta, Montenegro, Mongolia, Mozambique, Mauritania, Montserrat, Martinique, Mauritius, Malawi, Malaysia, Mayotte, Namibia, New Caledonia, Niger, Nigeria, Nicaragua, Niue, Netherlands, Norway, Nepal, Nauru, Oman, Pakistan, Panama, Peru, Philippines, Palau, Papua New Guinea, Poland, Puerto Rico, Portugal, Paraguay, French Polynesia, Qatar, Reunion, Romania, Russian Federation, Rwanda, Saudi Arabia, Senegal, Singapore, Saint Helena, Svalbard and Jan Mayen, Solomon Islands, Sierra Leone, El Salvador, San Marino, Somalia, Saint Pierre and Miquelon, Serbia, Suriname, Slovakia, Slovenia, Sweden, Swaziland, Seychelles, Turks and Caicos Islands, Chad, Togo, Thailand, Tajikistan, Turkmenistan, Tonga, Trinidad and Tobago, Tunisia, Turkey, Tuvalu, Taiwan, Tanzania, Uganda, Ukraine, Uruguay, Uzbekistan, Vatican City State, Saint Vincent and the Grenadines, Venezuela, British Virgin Islands, Virgin Islands (U.S.), Vietnam, Vanuatu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Yemen, South Africa, Zambia, Zimbabwe, Africa, Asia, Central America and Caribbean, Middle East, South America, Southeast Asia
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот wicked_bro » Сря Дек 22, 2010 12:29 pm

+10°C Жителите на панелни жилища в София си пускат парното.

Финландците садят цветя.

+5°С Финландците се припичат на слънце.

+2°C Италианските коли не палят.

0°C Чистата вода замръзва.

-1°C Дъхът става видим. Финландците ядат сладолед и пият студена бира.

-4°C Котката иска да се мушне с теб под одеялото.

-10°C Време е да се планува една почивка в Африка.Финландците отиват да плуват.

-12°C Твърде студено, за да вали сняг.

-15°C Американските коли не могат да запалят.

-20°C Може да си чуеш дъха.

-22°C Френските коли не палят вече.

-23°C Политиците започват да съжаляват бездомниците.

-24?C Немските коли не могат да запалят.

-26°C От дъха могат да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу.

-29°C Котката иска да се пъхне в пижамата ти.

-30°C Нито една истинска кола не пали вече. Финландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата.

-31°C Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга. Финландският отбор по футбол започва тренировки за пролетния сезон.

-39°C Живакът замръзва. Твърде студено, за да мислиш.Финландците закопчават най-горното копче на ризата.

-40°C Колата също иска в леглото.Финландците си обличат пуловер.

--50°C Моржовете напускат Гренландия. Финландците затварят прозореца на тоалетната.

-70°C Белите мечки напускат Северния полюс. -75°C Дядо Коледа напуска Полярния кръг.Финландците нахлупват шапката над ушите.

-120°C Алкохолът замръзва. Следствие - финландецът е много вкиснат.

-268°C Хелият става течен.

-270°C Адът замръзва.

-273°C Абсолютната нула. Брауновото движение на частиците спира.

Финландците си признават, че е малко студено и поискват още една ракия на клечка
Аватар
wicked_bro

Мнениеот RAM-FR » Сря Дек 22, 2010 1:17 pm

wicked_bro
1-Во Финландците не пият ракия
2-ро Руснаците са много по-зле от тях !
Аватар
RAM-FR

Мнениеот wicked_bro » Сря Дек 22, 2010 1:44 pm

а дали на някой му пука....

Малко след излитането на самолета по уредбата се
чува съобщение:
- Уважаеми пътници, моля всеки от вас да откъсне първите две страници на паспорта си, да ги свие на тръбичка и да ги напъха в задника си.
Поради причината,че миналата седмица един самолет катастрофира и въобще не можахме да разберем кой кой е...
Аватар
wicked_bro

Мнениеот RAM-FR » Сря Дек 22, 2010 3:19 pm

Не знам дали на някой му пука, но дразниш като сереш навсякъде !

Изображение
Аватар
RAM-FR

Мнениеот wicked_bro » Сря Дек 22, 2010 5:32 pm

...няма значение дали някой е написал ракия или водка,или разказва една и съща история с Иванчо и Марийка или с Киркор и Гарабед.Това че руснаците са още по-зле е крайно неуместно,понеже не съм споменавал да има някой в цялата история,който да е зле,за да има и по-зле от него.Освен това...обикновено дефекирам на определените за това места,което съвсем не е навсякъде и ти при никакви обстоятелства не си ме виждал да го правя за да може това да те подразни по какъвто и да е начин...темата е за вицове,глупости и т.н. и мисля че се вписвам съвсем уместно в нея.Това че ти си решил да критикуваш това или онова в рамките на една страница с отговори,които нито са смешни,нито глупави,нито т.н. не ти прави чест.. и ако смяташ да го правиш,поне пиши ЛС да не занимаваме хората...иначе ти пожелавам весело каране през ваканцията и дядо Мраз да ти донесе желаните от теб подаръци :peace:

- Защо слонът е сив, голям и набръчкан?
- Защото ако беше малък, бял и гладък щеше да е аспирин.
Аватар
wicked_bro

Мнениеот did » Сря Дек 22, 2010 7:54 pm

Коце (wicked_bro), не му се връзвай на Денисчо (RAM-FR). Той е по-wicked от тебе :d

http://nervousshark.wordpress.com/2010/ ... oshti-mai/
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Ozzie » Сря Дек 22, 2010 8:30 pm

Пощальонът спира да гребе, слиза от лодката и с кисела физиономия връчва на пазача на фара писмо. Той го взима и казва:
- Ако и следващия път дойдеш при мен такъв кисел, ще се абонирам за ежедневник!
----------------
Къщата на мутра се запалила и всички избягали на вън. Докато гледали как къщата изгаря мутрата казал:
-Неее, библиотеката ми!
А жена му отвърнала:
-К'ва библиотека бе? Ти имаше само две книги.
-Да, но втората не я бях дооцветил.
---------------

25-годишна девойка, която твърди, че е интелигентна, изискана и изключително красива, пуска в елитен сайт за запознанства следния въпрос:

Къде бъркам? Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте предвид, че да печелиш милион на година означава да си средна ...класа в Ню Йорк. Така че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо. Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в Трибека /друг скъп квартал/, а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво? Ще ми дадете ли някакви съвети? Моля, задръжте си обидите - аз честно и почтено питам. Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях - като външен вид, култура, любов и умения в домакинството.

**************************************** ***************************************
Следва отговорът стил Freakonomics на брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:
Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии: печеля над 500 хиляди годишно. Но така, както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка. Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш, е проста размяна - ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо - твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми - не. Всъщност даже, много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш. Така че, икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата
ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо.Така че, ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго /което ти всъщност предлагаш/, а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното - ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е: както ти поставяш условията - има смисъл да си ми само любовница, а не и жена. Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб - интелигентна, стилна и изключително красива - не е успяла да си намери-чичко паричко досега? Трудно ми е да повярвам, че, ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва?! Надявам се, че съм ти помогнал. А, ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг - обади се.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот outfaced » Сря Дек 22, 2010 10:40 pm

Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот PtD » Сря Дек 22, 2010 11:19 pm

:lol2: :lol2: :lol2:
Аватар
PtD

Мнениеот PtD » Чет Дек 23, 2010 12:45 am

Аватар
PtD

Мнениеот Harka » Чет Дек 23, 2010 1:55 am

Аватар
Harka

Мнениеот bluskanie » Чет Дек 23, 2010 2:46 am

И аз ли да го постна?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Harka » Чет Дек 23, 2010 2:53 am

Не. Сега е точно 3 за щастие.
Аватар
Harka

Мнениеот PtD » Чет Дек 23, 2010 9:18 am

Гениално е :lol2:
Аватар
PtD

Мнениеот Harka » Чет Дек 23, 2010 11:36 am

Да го постна ли още веднъж по този случай? Или ти сам ще го направиш?
Аватар
Harka

Мнениеот Ozzie » Чет Дек 23, 2010 10:01 pm

Съдията с грозен глас пита малкото драконче:
- Признаваш ли, че си изял своите баба и дядо?
Дракончето жално:
- Да.
Съдията (още по-грозно):
- Признаваш ли, че си изял своите майка и татко?
Дракончето (още по-жално):
- Да.
Съдията (съвсем грозно):
- И какъв си ти след всичко това?
Дракончето (шепнешком):
- Сираченце!
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот zbb » Пет Дек 24, 2010 9:15 am

Ако ви притесняват ваксините - тук!
zbb

Рейтинг: 1280

Мнениеот joro55 » Съб Дек 25, 2010 3:14 pm

Мъж върви с елха в ръката и залита. Среща го една жена и започва да го кори:
- Какъв човек сте?! Да не сте със семейството си на Бъдни вечер!
- Аз искам, но не мога да изляза от тази гора...
joro55

Рейтинг: 1045

Мнениеот wicked_bro » Сря Дек 29, 2010 12:47 pm

В една обществена тоалетна влиза един огромен негър, озверял, изпотен, разгърден. Разкопчава си панталона и вади от дюкяна една "паламарка" половин метър.

Останалите мъже се втрещват. Оня замахва и с един удар разбива миФката. Един чичко припада. Негърът се завърта и помита един писоар, след което с къс удар избива вратата на едната кабинка. Всички мъже, един през друг, панически избягват, само един остава вцепенен и не може да помръдне.

Негърът го поглежда в очите и изревава:

- Ша та Еба-аааа!

Човекът изтрива потта от челото си и отговаря:

- Ох, олекна ми! Мислех си, че ще ме удариш!
Аватар
wicked_bro

Мнениеот skiman » Сря Дек 29, 2010 2:42 pm

Какво било пернишка сурвачка?
Винкел с пуканки.
:rofl: :rofl: :rofl:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот za6tovsenamen » Чет Дек 30, 2010 6:45 pm

http://www.youtube.com/watch?v=SFLw8aH-M2w Поздрав за Нова година.
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

ПредишнаСледваща

Назад към Други