kkotev96750524 написа:Моля,ако някой знае защо няма SKYPE да сподели защото само се тормоза.
Alpina написа:Ахахахахахаа![]()
![]()
Е*ем ви инфирмацията дето получавате... звездите ли ви говорят
TheAnimal написа:Ебаси трагедията![]()
![]()
PtD написа:Факт е, че Скайп в последните години е едно от главните (ако не и най-използваното) средства за бизнес комуникация. Едно такова прекъсване може да има доста неприятни последици. Например, ако се беше случило във вторник, вместо в сряда, за мен щеше да е катастрофално.
PtD написа:Факт е, че Скайп в последните години е едно от главните (ако не и най-използваното) средства за бизнес комуникация.
Gasolin написа: бях отвикнал да говоря по телефон...
Night_Falcon написа:Мен ми тръгна преди малко
Discount написа:На мене сега ми баца и получих това спам сАУбШТенЙе
[16:39:58] Ram FR каза:
<<<
dEcLiNe написа:Ozzie написа:A на някой да му е дошло?!?![]()
![]()
Преди малко!
Discount написа:На мене сега ми баца и получих това спам сАУбШТенЙе
[16:39:58] Ram FR каза: [16:36:15] - rAd0oYy x]] .. каза: [16:30:11] O.T.DriftSlide: Administrator: Здравейте уважаеми потребители на Skype,
поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, без на този който ви го е пратил, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време.
<<<
Малоумник препращащ глупости написа: За повече информация: http://alaw.hit.bg
Екипът на Skype за Българи
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта