Schizophrenia написа:Ааууу това жълтото какво е хубавоо...
+1,честито

Schizophrenia написа:Ааууу това жълтото какво е хубавоо...
FREERIDE RIDER написа:Да ,хубаво да много я яко и да много е тежко . Ти луд ли си да караш момче на 12 да кара 18 кг колело. Щом сте фенове на Скот (не че аз не съм ) защо не мъ сгобихте един вотеидж ФР с една лека едно коронна вилка ? Човек колкото и да кара лекото колело е най- голямото предимство . Моето колело е около 17 кг , от няколко дена карам един спешълзаизд сх 15 кг и мога да ти кажа ,че не толкова от разликата в геометрията ,ами в това че колелото е леко и правя над 30 см бъни хоп и куп други работи . Просто ходът не е всичко .....
И да много е хубаво колелото
marvik7042 написа:Първо:Колелото ще излезе 16.9кг,което е с 0.7кг по-малко от сегашното му колело...
e:
tanec написа:marvik7042 написа:Първо:Колелото ще излезе 16.9кг,което е с 0.7кг по-малко от сегашното му колело...
e:
Интересно с какви части ще го докарате до такова тегло при положение, че рамка със шок е близо 6 кила.
Doncho* написа:Абе хора кво ви става бе? Тва е една от най-здравите рамки, тва че е тежка , за сметка на това няма чупене.
Викторе ти пък какво говориш за Voltage fr че не бил насочен в стила, Марти да не би да кара дх?
Аз не се сещам да е карал нещо екстремно и на неговите килограми,ръст и каране дори и да кара на
някое екстремно място , съмнявам се че волтажа ще му стане нещо![]()
Мен лично гамблера много ме кефи и може би и аз ще си взема такава рамка
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта