PtD написа:Факт е, че Скайп в последните години е едно от главните (ако не и най-използваното) средства за бизнес комуникация. Едно такова прекъсване може да има доста неприятни последици. Например, ако се беше случило във вторник, вместо в сряда, за мен щеше да е катастрофално.
Ozzie написа:dEcLiNe написа:Ozzie написа:A на някой да му е дошло?!?![]()
![]()
Преди малко!![]()
![]()
![]()
един??? си призна
Други?
outfaced написа:Па според нашите ITта скайпа е прекаленно несигурно средство за бизнес кореспонденция ... лично аз не мисля, че би било и удобно. Ама па си зависи и от кореспонденцията и от бранша сигурно.
PtD написа:Да, и аз бих искал да зная: кое му е несигурното и неудобното? Ползвам още WebEx. В сравнение със скайпа е пълно дърво.
П.П. В Германия се опитаха да накарат Skype да си намалят дължината на ключа на криптирането, щото властите не можели да декриптират трафика. Не успяха. Смятайте сега колко е несигурен Skype
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
PtD написа:Да, и аз бих искал да зная: кое му е несигурното и неудобното? Ползвам още WebEx. В сравнение със скайпа е пълно дърво.
П.П. В Германия се опитаха да накарат Skype да си намалят дължината на ключа на криптирането, щото властите не можели да декриптират трафика. Не успяха. Смятайте сега колко е несигурен Skype
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта