Не мисли, че всеки бяга от Демо заради "малкото" ход. Има и друга причина (заради която и аз спрях да харесвам рамката) - масовостта й. Прекалено много са, Демо 7, Демо 8, Демо 9, нови, стари, отидеш ли на Сопот или Боровец и задължително виждаш поне 5-10, ако не и повече.
Относно Санта Круза - рамката нито става само за направо, нито пък можеш да сгазиш всичко, което е пред погледа ти.
Автора, горния ми въпрос за Глорито остава!
Suspect написа:Demo-то като цяло ми харесва откъм визия,окачване и здравина,но единствено ме притеснява че е на 10мм ос отзад.А относно Santa Cruz v10,по принцип тази рамка най-много ми харесва понеже е с VPP окачване.Голям фен съм на рамките,които използват това окачване.За FSR знам че е стабилно при въртене и трудно се осуква.@hitar_potar Отказах се от глори,защото дори Л размерът ще ми дойде леко къс.А и долната тръба на глорито е направена много тънка както на трековете и при удар от камък има голяма възможност да се вдлъбне,което малко ме притеснява.
Хммм, относно стандарта за главината - прав си. Решението на този кусур, доколкото съм чувал, е главина с плътна ос и на гайки - ставало същото като проходна ос. Но аз съм си фен на доизмислените работи - като ще е рамка за аграрии, да е специално измислена за проходна ос!
Бтв, ако не ме лъже паметта, беше казал, че Девинчи Уилсън нещо не ти харесва май. И все пак да спомена, че в Англия са изостанали няколко Уилсъна от големия размер и цената им е много намалена - абсолютна оферта са. Лично аз, дето не мога да си се представя как наривам пари за нова рамка (
ЕДИТ: Ей я и офертата - http://www.freeborn.co.uk/devinci-2009- ... set-sale-1 .

) как се прави и може ли да се пие вместо кафе?