след удара направо излетях от колелото и явно съм прелетял цялото такси щом съм бил цял метър зад него ..
оттървах се с леки охлузвания..
колелото е Releigh Oxford да не показвам снимки на колелото .. мога да го опиша с няколко изречения.. вилката е на 2 строшена, предната джанта има формата на буксата S и буквално предната гума беше върху задната след удара ..
колелото вървеше много.. за тея години бях сменил деляльор, toruney с alivio, скорости, предна дискова с по-голяма и спирачен апарат джанти - доста по-добри и гуми Michelin пистови ..
нищо не става от колелото вмомента !
сега таксито има застраховка "ЛевИнс" и искам да ми изплатят щетите по колелото и мен...
та, идваха снимаха казаха че ще изплатят и след един месец чакане получавам писмо че искали документ за собственост за колелото да видели че аз съм бил собственика ... пишеше (касов бон или гаранция)
колелото е взето преди 4 години .. гаранцията незнам къде съм я забутал ...
отидох до магазина от който го взех да търса гаранция .. след 2 седмици чакане ми казаха че няма да могат да ми намерят .. търсили са, ма не им били дали ... защото гаранциите ги давали с колелото ...
имате ли идея кой може да ми даде гаранция за releigh oxford-a .. на която да пише мои данни... може и изтекла .. то още валидна не ми се верва някой да ми даде, при положение че ибезтуй нямам какво да я права .. от колелото нищо не става ..
ако не е гаранция нещо друго ? идеи имате ли ? какво да направя .. ? че сега съм без колело а преди се движех постоянно с него

и искам да си купя друго ..
П.п. извинете за грешките които съм допуснал в писането