saiz_swut написа:А, щях да забравя:
Все пак пича fantom правилно е написал "във" то се пиши с дума започваща с буквите В/Ф
Дали?
- Код: Избери целия код
Последна промяна fantom на 20 Дек 2010 18:10, променена общо 1 път
saiz_swut написа:А, щях да забравя:
Все пак пича fantom правилно е написал "във" то се пиши с дума започваща с буквите В/Ф
Последна промяна fantom на 20 Дек 2010 18:10, променена общо 1 път
TeDo_BaPHa написа:Я провери пак постовете с цитат на неговия! Това, че след като спори как се пише в/във и го е поправил и си се прави на тарикат си е за него...
@saiz_swut
Излъгала те е!
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Ozzie написа:Проблемът не е в колчетата а в теб!
Така че ако огънеш и това, помисли къде ти е грешката.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
prokalnatiq написа:А знаеш ли колко тежи ХТ2-ката, като килограми?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:prokalnatiq написа:А знаеш ли колко тежи ХТ2-ката, като килограми?
HT2
Тегло: 1850 гр. (за 19")
HT3
Тегло: 1900 гр. (за 18.5")
PtD написа:Чети във форума, писани са тонове неща за песъкоструй.
maverick4o написа:PtD написа:Чети във форума, писани са тонове неща за песъкоструй.
Ако бях намерил нещо нямаше да питам.Някой да сподели?
PtD написа:maverick4o написа:PtD написа:Чети във форума, писани са тонове неща за песъкоструй.
Ако бях намерил нещо нямаше да питам.Някой да сподели?
Човече, само написах "песъкоструйка" в полето "Търсене" горе вдясно и ми излезе въпросната тема. Колко е сложно това за теб?
maverick4o написа:
Ок можеби аз греша.Не оточних че искам да разбера как сам мога да сваля боята и с какви способия.
NWD написа:Автобус 64 тръгва от центъра по хигиена, върви по бул. България в посока Бояна...минава през центъра на Бояна и върви към Драгалевци.Минава през центъра, който може би знаеш, от там вървят 66 и 93... След това се спуска към околовръстното и слиза до Хладилника. Това което си прочел е стария маршрут или по-точно временния, когато беше затворено и се правеше околовръстното. 64 е през 15-20 минути, така че няма да се налага да го чакаш много.Надявам се да съм ти помогнал
azze написа:Моля някой да му прасне един плюс от мое име.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта