Лагери за главина Formula ??

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Лагери за главина Formula ??

Мнениеот WhiteBeasT » Сря Дек 29, 2010 6:51 pm

Здравейте, не съм сигурен, че темата е за този раздел, но искам да попитам някой има ли представа, от къде в София мога да си купя лагери за тази главина http://www.ridespot.net/old/product_inf ... ts_id=3651 или поне какъв размер са, за да мога да си потърся сам.... :dontknow:
Ще съм много благодарен на всеки, който може да ми помогне с каквото може.... :peace: :peace: :beer:
П.П. Моля админите да не изтриват темата, ако не е за тук, а да ми кажат къде да я преместя. :bowdown:
Аватар
WhiteBeasT

Рейтинг: 1271

Re: Лагери за главина Formula ??

Мнениеот pascalaa623 » Сря Дек 29, 2010 6:59 pm

Мисля,че в Вike Center Mладост имат,защото скоро бях ходил за някакви лагери пак и имаше голям избор ако мога така да кажа . :D
Успех. :wavey:
Изображение
Аватар
pascalaa623

Рейтинг: 1265

Мнениеот vpravov » Сря Дек 29, 2010 7:21 pm

Магазини за лагери бол! Аз лично си купувам от магазин във високия блок на кръговото на 4-ти километър, защото е най-близко до домът ми. Досега съм сменял лагерите на три различни модела на formula(предни и задни главини) и все бяха стандартни и съответно налични. Предполагам, че и в случая ще е така. :agree:
Изображение
Аватар
vpravov

Рейтинг: 2000

Мнениеот WhiteBeasT » Сря Дек 29, 2010 7:23 pm

Да знам го къде е, ще избия лагерите и ще се разходя до там да потърся, мерси за информацията и дано да намеря точния размер. :bowdown:
Аватар
WhiteBeasT

Рейтинг: 1271

Назад към Веломеханик