Ozzie, същата тази, която е повода за тази тема. Много ясно, че е българка. Българки рлз

taurus13 написа:Ма нали вече не беше влюбен...и хоп сгодихте се - или аз съм пропуснал нещо![]()
bluskanie написа:Нда, загрубяха си нещата![]()
Ozzie, същата тази, която е повода за тази тема.
bluskanie написа:Много ясно, че е българка. Българки рлз
Ozzie написа:хмм... аз пък се чудя к'во да я правя момата френска
казва, че нямало да се омъжи за българин...
от друга страна ме гледа така, сякаш очаква всеки момент да и падна на колене с кутийка в ръце...
но съм железен, не се поддавам на манипулации
Ми излъжи я, че си от мацинствата. И без туй са с повече привилегии от нас. Нямат разходи по сметки, нямат ипотеки, нямат лиффа....Ozzie написа:хмм... аз пък се чудя к'во да я правя момата френска
Ozzie написа:хмм... аз пък се чудя к'во да я правя момата френска
bluskanie написа: Българки рлз
Antares написа:... комисия от форумни членове (... Софи за прецедател) и ... ще те е*ем в г*за!!
Antares написа:ООоооо, ама тя още е в БГ?
Ozzie написа:Antares написа:ООоооо, ама тя още е в БГ?
ще споделиш ли как да разбирам това, 'щото ми е трудно понякога точно твоите мисли да отгатвам...
btw, утре вечер пристигам в София и мисля да поостана за седмица и някой друг ден
Закъсняваш с един ден. До колкото знам комисията от форумни членове заседава всяка сряда.Ozzie написа:btw, утре вечер пристигам в София и мисля да поостана за седмица и някой друг ден
Sartor написа:А ако докараш и момата френска с някоя и друга палава приятелка, няма да те върнем.
ico 1 написа:Закъсняваш с един ден. До колкото знам комисията от форумни членове заседава всяка сряда
moonlight написа:
С Антарес се поопознахме от много близо, а детайлите по случая не са ваша работа![]()
spruld0g написа:Хоп и мене ме удари... по гъзавече съм обвързан
![]()
bluskanie написа:spruld0g написа:Хоп и мене ме удари... по гъзавече съм обвързан
![]()
любовта понякога е болка
rarekin написа:bluskanie написа: Българки рлз
Глупости.
outfaced написа:rarekin написа:bluskanie написа: Българки рлз
Глупости.
ти па ся ще кажеш, че имало и готини немкини ...
(ти всъшност в немско ли забегна?)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта