crossenduro2 написа:Тези чашки http://virtinity.com/preview/productdet ... 994&lang=2 ще станат ли на RAM HT2 ? Нали са полу-интегрирани ?
да, ще станат
макар че бих ти препоръчал VP-A45AC
crossenduro2 написа:Тези чашки http://virtinity.com/preview/productdet ... 994&lang=2 ще станат ли на RAM HT2 ? Нали са полу-интегрирани ?
Ozzie написа:crossenduro2 написа:Тези чашки http://virtinity.com/preview/productdet ... 994&lang=2 ще станат ли на RAM HT2 ? Нали са полу-интегрирани ?
да, ще станат
макар че бих ти препоръчал VP-A45AC
Ozzie написа:А41 са със сепаратор и съчми и искат някаква периодична поддръжка
А45 с лагери и не искат нищо специално като обслужване
obelix написа:Ozzie написа:А41 са със сепаратор и съчми и искат някаква периодична поддръжка
А45 с лагери и не искат нищо специално като обслужване
Аха. Какъв горе/долу е периода или симптомите на нужда от поддръжка при А41 ?
Вилката е zoom 260 escape, много нисък клас вилка. Очаквам предложения как да я размръзя.mrdaka написа:Здравейте,
снощи съно вечерта направих едно каране из софийските паркове. Като тръганх беше -5 -6 градуса и исках да си пробвам екипировката. Навъртях 30 км и се прибрах, но ми е замръзнала вилката. Не мърда и с 1 мм. Викам си, че тя ще се разбрази, обаче не се размръзи. Днес сутринта карах така до работа и на един бърдюр изтъвах кормилото с едната ръка. Такова нещо никога не ми се е случвало.
Вилката е zoom 260 escape, много нисък клас вилка. Очаквам предложения как да я размръзя.
PowerSlide написа:Измиваш хубаво с четка и обезмаслител, после обилно я омазваш там с каквато смазка ползваш, и караш. Следващият път не чакаш да ръждяса, а миеш и смазваш веднага след карането
SeSSion написа:Някой карал ли е/ кара ли с такива шини? Ако някой е запознат да сподели нещо за тях.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Aз пък си правя една проста сметка.. По дани намерени в друго форуми теглото на wheelset(2х(шина+спици+главина)) е 3.5 кг
-спиците ще са максимум 450 грама(толкова са най-тежките спици 64 бр на DT Swiss, а по всяка вероятност те са сложили по-леки с ецел олекотяване, но това едно на страна)
-главините ще са 200 предна(20-ка ос евтина главина тежи толкова) +500 задна(толкова тежи една най-обикновенна задна главина)
=>2х(шини)=3500-(450+200+500)=2350 гр
=>шина=~1200 гр (това е МИНИМУМ като за спици и главина съм сложил възможно най-тежкитеа при по-леки теглото отива на шините докато пак се получи 3500гр
)
BONESHAKER написа:Нужно ли е сваляне на курбелите и на средно движение за слагане на водач ?
bio написа:TeDo_BaPHa написа:Aз пък си правя една проста сметка.. По дани намерени в друго форуми теглото на wheelset(2х(шина+спици+главина)) е 3.5 кг
-спиците ще са максимум 450 грама(толкова са най-тежките спици 64 бр на DT Swiss, а по всяка вероятност те са сложили по-леки с ецел олекотяване, но това едно на страна)
-главините ще са 200 предна(20-ка ос евтина главина тежи толкова) +500 задна(толкова тежи една най-обикновенна задна главина)
=>2х(шини)=3500-(450+200+500)=2350 гр
=>шина=~1200 гр (това е МИНИМУМ като за спици и главина съм сложил възможно най-тежкитеа при по-леки теглото отива на шините докато пак се получи 3500гр
)
предполагам включват и гумите ... дори и венци и дискове. 3.5 kg е прекалено тегло за какъвто и да бил "чисти" wheelset. къде го прочете това ?!?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
_SoRa_ написа:Giro Hex u Giro Phase имат ли възможност за регулиране по вертикала?
spirov92 написа:Някъде продават ли се стойка, кабели и сензор за велокомпютърче Cat Eye?
(оригиналните бяха на един Drag One, който ми го откраднаха отдавна)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта