Време е даси сменя каската, но не мога да избера. Чудя се между тези три каски.
Интересува се коя е здрава, коя има по-добра винтилация и вашето мнение за тях.

zafirovp написа:Да, но от към външен вид дропа, поне на мен изобщо не ми допада. Аз съм за Remedy.
pascalaa623 написа:Гласувам за
Bell Drop.

THEZOGGO написа:При фул фейсовете, черупката е от значение.Там подплънки не се сменят. Подплънките се сменят при каските за дърт джъмп и стриит, и с тях се регулира размера за главата.
@saiz_swut
Честита каска, взел си правилното решение.

Joker_Here написа:THEZOGGO написа:При фул фейсовете, черупката е от значение.Там подплънки не се сменят. Подплънките се сменят при каските за дърт джъмп и стриит, и с тях се регулира размера за главата.
@saiz_swut
На бас?
SeSSion написа:Регулира се. Преди известно време shaady си взе каска THE и си поръча към нея още едни подплънки различен размер.
PRobably написа:Joker_Here написа:THEZOGGO написа:При фул фейсовете, черупката е от значение.Там подплънки не се сменят. Подплънките се сменят при каските за дърт джъмп и стриит, и с тях се регулира размера за главата.
@saiz_swut
На бас?
Те че се сменят,сменят се...Ама не се регулира размера със тях.
SeSSion написа:@Joker_Here Ето подплънки за THE каквито си поискаш.
Обаче лошото е, че май има само за THE.
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
PiCoZzZeN написа:Давам глас за Giro-то ... от трите изброени съм пробвал Bell Drop и не ми беше удобна ... карам със 661 Evo но бих си купил Remedy , защото още като си избирах каска , тази ми беше много удобна , но така и не събрах пари за нея ... а пък 661 Comp съм пробвал на приятели и бива да ... но е доста крехка , колкото и странно да звучи. Успех със избора !![]()
И честита нова година !
![]()

Unik написа:каската изглежда все още използваема...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта