hitar_potar написа:azze написа:Моля някой да му прасне един плюс от мое име.
Готово!
Мерси!

И аз имам един въпрос:
-някой знае ли дали ще работи Драгалевския лифт в събота

hitar_potar написа:azze написа:Моля някой да му прасне един плюс от мое име.
Готово!
PRobably написа:Има ли шок с размер 8,5 инча,демек 216мм,но с ход на буталото 2,75 инча,демек 70мм.Попринцип са 216x63 (8,5x2,5) и 222x70 ( 8,75x2,75).Малко объркано,ама на кратко има ли шок с размер 216 мм,но с ход на буталото като на 222мм шок?Рамката ми е за 216 шок,но с 222 хода й се покачва драстично,но се разваля геометрията.Затова търся шок,който да ми запази геометрията и да ми повиши хода (8,5x2,75).Съществува ли вобще такъв,защото аз не намирам.
gesh0898 написа:Как се настройва ребаунда на тора 289?
azze написа:'Полезно' ли е за колелото и особено за задната главина да въртя педалите назад дълго време?
Joker_Here написа:Защо след като измия байка,предната спирачка свири много първите 5-10 мин,веднага след като е измит?Само на спиране разбира се,но съм забелязал и че в движение също свири(първите 5-10 мин),задната не свири много,но и тя за 5 мин най-много..Спирачките са Елексир 4.Предната е с Г3 диск 203мм,задната Г3 Диск 185 мм,главините спешълайзд,вилката е домейн 302.?
controltech написа:Joker_Here написа:Защо след като измия байка,предната спирачка свири много първите 5-10 мин,веднага след като е измит?Само на спиране разбира се,но съм забелязал и че в движение също свири(първите 5-10 мин),задната не свири много,но и тя за 5 мин най-много..Спирачките са Елексир 4.Предната е с Г3 диск 203мм,задната Г3 Диск 185 мм,главините спешълайзд,вилката е домейн 302.?
Няма значение каква е спирачката,скърцането идва от водата и влагата...Предполагам и в снега е така?
joro55 написа:controltech написа:Joker_Here написа:Защо след като измия байка,предната спирачка свири много първите 5-10 мин,веднага след като е измит?Само на спиране разбира се,но съм забелязал и че в движение също свири(първите 5-10 мин),задната не свири много,но и тя за 5 мин най-много..Спирачките са Елексир 4.Предната е с Г3 диск 203мм,задната Г3 Диск 185 мм,главините спешълайзд,вилката е домейн 302.?
Няма значение каква е спирачката,скърцането идва от водата и влагата...Предполагам и в снега е така?
След като измиеш байка избърши дисковете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта