Дроп има много добро проветрение,наистина работи, предният филтър вкарва максимално количество кислород към устата и надолу не се измаряш толкова. От към тегло, добре са се справили, козирката се настройва по какъвто начини си искаш и е лека, много! Каската предразполага с перфектно периферно зрение, отворът обаче може да е малко по-голям за накои маски имай го в предвид. Цветово Дроп е по-интересен. Усещането на главата общо взето е, че каската е много удобна, лека, проветрива. Размер! Внимавай и там, пробвай преди да направиш окончателно решения, на мен М не ми беше точно, а Л е мааалко по-големичка, но сложих подплънки от челадинката и сега всичко е отлично. Каската е много здрава! Има последните сертификати за качество за "ДН". Общо взето бих дал на каската 8/10 -> Просто заради отворът.
Ремеди е много добра каска, вече доказала се. Изчел съм доста за нея, предпочита се пред доста други каски. Макар, че е малко по-тежичка здрава си е доста и ти дава малко кураж надолу. Най-големият плюс на Ремеди е, че имаш доживотна полица за възвръщаемост, поне така мисля че му се казваше
661 са наистина добри каски, но точно Комп не впечатлява много. Дроп и Ремеди са по-висок клас каски. Комп е от класа на Белистик на Бел. Имах Страйк, невероятна каска, много удобна перфектно се виждаше, но уви умаля ми.
Също нещо са дупките на ушите, голям плюс са на Дроп пред Страйк например. Подпомагат за оптимално проветрение и няма да имаш изненади от нещо нечуто, а и след дълго каране или спускане умората си казва и думата на ушите.
Честно казано и аз бих се колебал, но давам глас за Ремеди.
Успех с избора, знам че може да бъде трудоемко.