Stancho написа:Някой умник в една тема в Общ Форум ми сложи плюс, но явно му щракна нещо в главата и ми сложи минус на предния пост... Малоумна работа![]()
msniki написа:Отказаха ми наще финансирането за демо.
Само заради това че съм имал повечко отсъствия в училище.![]()
Alpina написа:Stancho написа:Някой умник в една тема в Общ Форум ми сложи плюс, но явно му щракна нещо в главата и ми сложи минус на предния пост... Малоумна работа![]()
Погледни в огледалото и ще забележиш малоумника
Не че го няма и твоя вариан де
spirov92 написа:Оплаквам се от CRC. http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=51645 - 13 лева разлика между вариантите, като изглежда само цвета е различен...а черното, което лично мен най-много ме кефи, въобще го няма
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
hitar_potar написа:Вече час търся темата, в която някой ми пусна линк с напътствия за ъпдейт на Андроид 1.6 в Андроид 2.1 на апарат LG Optimus GT540, и не мога да я намеря.![]()
![]()
Някой сеща ли се де беше, че вече ше се изям?!?
gilb написа:Времето е адски противно когато почивам,а като съм на работа е слънчево и ведро'баси конспирацията
Antares написа:...
Antares написа:I paid! For the #!@%in' phone! I paid for smartphone. Not for tardphone.
Antares написа:Мамичката му и вмирисан Android! Ся и за един шибан телефон ли трябва да преравям целия интернет, за да може да работи. Е*и му майката мръсна! Благодарение на един update на OS - в момента реално погледнато нямам телефон. Тоест имам слушалка, без контакти, без нищо. Им сера на целия development team на cyanagen на клавиатурите за тоя бъгав soft!
----
Ред: Явно е трябвало да си излея мъката поне на едно място, за да видя очевадното решение на проблема си...
Salgari написа:exiteyes написа:безграмотни
![]()
mil4o3 написа:COOLLLLLLLLL![]()
![]()
Ако се стегна, такъв factory restart ще му дам с чука, че ще го върна в момент, бая преди да го асемблират.25thframe написа:Я се стегни.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта