да не стане като дон Пилчоне муха му била влязла в учоту
 да не стане като дон Пилчоне муха му била влязла в учоту  Айде помпете гумите и стига сте се покривали,пък кой на какво ниво е какво значение има рупайте си пуканките и стига сте се оправдавали.
Айде помпете гумите и стига сте се покривали,пък кой на какво ниво е какво значение има рупайте си пуканките и стига сте се оправдавали.Келеша написа:Утре каране, без спортен характер.За спускането не ме гонете нямате шансда не стане като дон Пилчоне муха му била влязла в учоту
Айде помпете гумите и стига сте се покривали,пък кой на какво ниво е какво значение има рупайте си пуканките и стига сте се оправдавали.
 ?Ти от кои си келеша?
 ?Ти от кои си келеша? 

todor_todorov написа:той е от НЕ ориентираните
 и никакви расходки ами сериозно каране!!!!
 и никакви расходки ами сериозно каране!!!!

Да сме живи здрави кат кооперативни крави,пак педали да въртим докато се уморим
 Да сме живи здрави кат кооперативни крави,пак педали да въртим докато се уморим  И главите да са здрави щото никой ги не прави,той акъла е до време и хич да не ви дреме.Утре който е навит да се готви в спортен вид
 И главите да са здрави щото никой ги не прави,той акъла е до време и хич да не ви дреме.Утре който е навит да се готви в спортен вид 

и аз бях малко болен.Мойто е нищо в сравнение с твоето, днес покарахме с Пилчока и Юли.Два пъти качих хижата и май нещо ме понаболява дясното крак
и аз бях малко болен.Мойто е нищо в сравнение с твоето, днес покарахме с Пилчока и Юли.Два пъти качих хижата и май нещо ме понаболява дясното крак  май ще си слагам нови стави
  май ще си слагам нови стави  Като стане по студено тръгваме на свинско и винско с огънче.Така най добре се лекувал бронхита
Като стане по студено тръгваме на свинско и винско с огънче.Така най добре се лекувал бронхита  нямаше иконка за кана с вино бирата не се харчи в студеното.
 нямаше иконка за кана с вино бирата не се харчи в студеното. 

)
 )

да организираме някакво мероприятие.Сега тъкмо ми дойде бегачката от ремонт.Трябва да я тествам ако нещо се спука да правя рекламация
 да организираме някакво мероприятие.Сега тъкмо ми дойде бегачката от ремонт.Трябва да я тествам ако нещо се спука да правя рекламация 
Келеша написа:Кога идвашда организираме някакво мероприятие.Сега тъкмо ми дойде бегачката от ремонт.Трябва да я тествам ако нещо се спука да правя рекламация
 Каква бегачка имаш?:)
 Каква бегачка имаш?:)
 нормално при рамка карана от 5 човека преди мене
 нормално при рамка карана от 5 човека преди мене  просто при мене всичко е на максимимуми и явно не издържат леките и финни нещица особенно рамки
 просто при мене всичко е на максимимуми и явно не издържат леките и финни нещица особенно рамки  та едни подсилки и направиха дано издържат, хората дадоха гаранция ама времето ще покаже дали интервенцията си е струвала нервите и средствата
 та едни подсилки и направиха дано издържат, хората дадоха гаранция ама времето ще покаже дали интервенцията си е струвала нервите и средствата  Личното ми мнение е че беше безмислена цялата операция, но пък рамката все едно е правена като за мене геометрията е точно каквато аз исках
Личното ми мнение е че беше безмислена цялата операция, но пък рамката все едно е правена като за мене геометрията е точно каквато аз исках  къса ниска лека рамчица със подходяща вилчица и си стана перфектно колелцето.Лошото при повечето такива колелца е че имат кратък живот при по екстремно каране както и при спортните коли, всичко е за сметка на пробега
 къса ниска лека рамчица със подходяща вилчица и си стана перфектно колелцето.Лошото при повечето такива колелца е че имат кратък живот при по екстремно каране както и при спортните коли, всичко е за сметка на пробега 

.
.

petkov написа:Здравейте приятели!
Бях ви писъл,че поради това ,че се разболях от бронхит и сега немога да излизам да карам поради студения въздох. Сега тренирам в къщи на велогометъра.Имам питане към вас да ми дадете съвет как точно да си провеждам тренировките.Мисълта ми е какво да гледам като въртя там ми показва пулс,изминати километри,време, калории,скорост.
Аз кото седна и въртя примерно 45мин.до 1час и приключвам с тренировката.Хубавото е ,че ставам целия потен добре се изпотявам.
Искам да ми помогнете ако знаете как да си провеждам качествено тренировките на велогометъра
Благодаря ви предварително!!!
Приемам всякакви съвети.УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

, предпочитам навън да въртя ко ще и цял ден но на това НЕ се качвам, а при евентуални здравословни проблеми бих си почивал.
, предпочитам навън да въртя ко ще и цял ден но на това НЕ се качвам, а при евентуални здравословни проблеми бих си почивал. 

Тошко я вземи си измери пулса като караш колело
 Тошко я вземи си измери пулса като караш колело  това 140 пулс ли е
 това 140 пулс ли е  моят под 160 рядко пада
 моят под 160 рядко пада  да не казвам  180 че и малко горница съм го държал около 1 час и нещо, друг е въпроса дали има смисъл
 да не казвам  180 че и малко горница съм го държал около 1 час и нещо, друг е въпроса дали има смисъл   Тия програми с пулса са много относителни и индивидуални, зависи от това какъв е обема на сърцето от там и колко удара ще направи в минута според натоварването.За много хора пулс 180 е много за други не е но реално най ефективен е процеса при около 160 удара, миналата година с габровци като карахме Ботройд се беше задъхал нещо зад мене и като ми видя пулсомера и цифрите на него тотално изпатка
Тия програми с пулса са много относителни и индивидуални, зависи от това какъв е обема на сърцето от там и колко удара ще направи в минута според натоварването.За много хора пулс 180 е много за други не е но реално най ефективен е процеса при около 160 удара, миналата година с габровци като карахме Ботройд се беше задъхал нещо зад мене и като ми видя пулсомера и цифрите на него тотално изпатка   говореше ми да се връщам бърза помощ да търся, а той беше задъхан не аз
 говореше ми да се връщам бърза помощ да търся, а той беше задъхан не аз  интересно при какъв пулс трябва да се задъхвам
интересно при какъв пулс трябва да се задъхвам  Нещата не са никак прости има едни хора викат им Треньори май така беше названието та въпросните хорица взимат добри пари но правят програми индивидуални за всеки индивид така да кажа
Нещата не са никак прости има едни хора викат им Треньори май така беше названието та въпросните хорица взимат добри пари но правят програми индивидуални за всеки индивид така да кажа  и създават шампиони
 и създават шампиони  Обем на белите дробове и обем на сърдечния мускул са 2 различни неща,чичо Ланс има в повече обема на дробовете
Обем на белите дробове и обем на сърдечния мускул са 2 различни неща,чичо Ланс има в повече обема на дробовете   но според дишането и пулса му е по нисък за него 120 удара са като при повечето хора 160.Пулса не е критерий
 но според дишането и пулса му е по нисък за него 120 удара са като при повечето хора 160.Пулса не е критерий   за това колко си трениран има 20 минути каране и каране
 за това колко си трениран има 20 минути каране и каране  може да държиш пулс 160 а да не си даваш зор и обратното
 може да държиш пулс 160 а да не си даваш зор и обратното 

Анелия написа:Моят дали ще падне повече от 38

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта