Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
Мен един идиот ме събуди в 12:30 и почнах да чистя и намерих, че е останало близо кило водка и отложих чистенето и си сипах една! Иначе се носят слухове, че сутринта към 5:30 сме излязли от нас и аз с джърси на Крива Спица, са ме закарали на клуб!
Само вино. Домашно. Ама някой гад постоянно ми доливаше чашата, докато други - постоянно "наздраве". И май взех номера на една девойка, остава да разбера къде ми е телефона... Някой добър човек да ме набере?
Карикатурите ми He who sacrifices freedom for security deserves neither! Ben Franklin
Експериментаторския ми дух отново ми беше полезен! Върху конската доза кафе в кафеварката сипах конска доза лют пипер. Получи се нещо, от което се изпотих, оцъклих и ми текнаха сълзи! Но това (заедно с няколкото шишета вода) ме върна в света на живите!
Карикатурите ми He who sacrifices freedom for security deserves neither! Ben Franklin
Обичам неделният ден да започва с "Айде да пиеме кафе" Почнахме с първата снимка, наложи се да преминем на втората ей така за аперативче и завършихме с две бутилки червено вино плюс невероятно вкусна вечеря Само не разбрах между коя бутилка се пие кафето?
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
Хаха, това с кафето предложено от обичайните заподозрени въобще не се заблуждавам как продължава и как завършва. Аз да ви кажа намалям пийнето май, понеже от 2 месеца разкарвам в багажника на колата туба десетлитрова бяло "Димят" и няколко бутилки червено "Памид". Ама то пък утре Атанасов ден ...
Някой да знае от де да си намеря бадемов аперетив?На времето го имаше в "МЕТРО", ама не съм стъпвал там от сто години, и не знам сега да ли има.Пък да се разкарвам само за да проверя....
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"
Aз те гледах как в началото имаше 1 пълно шише Label, накрая беше празно...или то е между другото...
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.