Благодаря

outfaced написа:Ако ограничиш хода на буталото губиш ход
И аз съм виждал, но това до колкото ми е известно са временни явления с експериментален характер. Също така се прилага за шокове с метална, а не въздушна пружина. Не бих го препоръчал като решение за постоянно.Admin написа:Виждал съм някои хора да си връзват задницата с ластици, така че да стои по-сгъната, за да е по-ниско средното - предполагам би свършило работа и в твоя случай, но не е зле да кажеш каква е рамката.
outfaced написа:Ако ограничиш хода на буталото губиш ход
Metel написа:Скъсяването трябва да е 6мм, не 7мм(някой май е пропускал часовете по математика
)
zero knowledge написа:Скъсяването на хода на буталото ще трябва да се направи "вътрешно" - може да се сложи spacer зад буталото и ще играе ролята на top out bumper. Би било пипкава работа, понеже ще трябва да подбереш подходящ материал и да избегнеш промяна на работата на рибаунда близо до топ аут (причината е в тази капковидна формичка). Казано с други думи, по-добре си намери шок с подходящите размери.
Night_Falcon написа:Metel написа:Скъсяването трябва да е 6мм, не 7мм(някой май е пропускал часовете по математика
)
буталото на 222 шока се води 70мм, а на 216 - 63мм, оттам ги взимам тия 7
Night_Falcon написа:zero knowledge написа:Скъсяването на хода на буталото ще трябва да се направи "вътрешно" - може да се сложи spacer зад буталото и ще играе ролята на top out bumper. Би било пипкава работа, понеже ще трябва да подбереш подходящ материал и да избегнеш промяна на работата на рибаунда близо до топ аут (причината е в тази капковидна формичка). Казано с други думи, по-добре си намери шок с подходящите размери.
Да разбирам, че не препоръчваш да се опитва? Има ли механик, който да може да го направи като хората?
Благодаря
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта