vote_stats.xls
 vote_stats.xls
 Но пък има Яко хейтъри
  Но пък има Яко хейтъри  
edinmilion написа:Изчерпателна статистикаНо пък има Яко хейтъри

По смело момичета и момчета -демокрация е= равно на "РИНГ СВОБОДЕН".
  По смело момичета и момчета -демокрация е= равно на "РИНГ СВОБОДЕН".  Е има и активни борци във Форума, ама къде ли ги няма?! Ей тук ще бъда най-откровен с Вас за да няма недоразумения- най ми драго ,умрем си ,тях да ритна и да им гледам сеира!
 Е има и активни борци във Форума, ама къде ли ги няма?! Ей тук ще бъда най-откровен с Вас за да няма недоразумения- най ми драго ,умрем си ,тях да ритна и да им гледам сеира! 

Лаврентий Берия написа:...ама и малко тъжна 11680 броя юзери

Plamen_EM написа:Това е една много малка част от статистиката. Толкова е преценил PtD, толкова ни е показал.

Admin pozitive73 negative30

PtD написа:Plamen_EM написа:Това е една много малка част от статистиката. Толкова е преценил PtD, толкова ни е показал.
Ако се сетиш за още нещо интересно, което не включва имена (за да няма после отмъщения) - с удоволствие ще обмисля.

Harka, престани да ми триеш мненията, излагаш се. И понеже си такъв мишок, че нямаш сърце дори да ме баннеш, ще го направя сам. Очаквам извинения!
 Harka, престани да ми триеш мненията, излагаш се. И понеже си такъв мишок, че нямаш сърце дори да ме баннеш, ще го направя сам. Очаквам извинения!
DonDanito написа:А как сте ги изчислили тези pozitive и negative? По какъв критерии?

25thframe написа:PtD, ти си бил повече от добра душа бе

PtD написа:Никога не съм твърдял друго
 Твоя рейтинг, като е под 2000 и нещата изглеждат някак незавършени, все едно на Админа рейтинга да е под 2K. Безобразие !
 Твоя рейтинг, като е под 2000 и нещата изглеждат някак незавършени, все едно на Админа рейтинга да е под 2K. Безобразие !  

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта