Как да ти бъде отговорено, като три пъти чета какво питаш и пак не мога да ти схвана въпроса?
Ако го формулираш по- точно и по- кратко, вероятно ще ти бъде отговорено.

windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
SeSSion написа:Ако има спейсъри в комплекта на средното- няма да е проблем.
SeSSion написа:Буталата не винаги трябва да са наравно с апарата. Когато се износват накадките буталата излизат все повече и повече (поне за Авид). Дори и да си с нови накадки пак може да са излезли. В момента съм с джуси 5 отзад и на нея се слагат накладките много трудно, това е заради нещото, което стъчи по средата на буталата.
prokalnatiq написа:Можеш от CRC. А по въпроса за спирачките. Не съм ползвал Авид, но според статията на Админа за елексир 5, разбрах че прекално много пълнят спирачките, предполагам това създава трудноста, защото самите бутала излизат повече от колкото трябва.
crossenduro2 написа:...
exiteyes написа:За АМ може да си купиш ос касета Труватив PowerSpline и курбели Truvativ Isoflow които са надеждни поне според теориите на брат ми
azze написа:Аз съм със Shimano M590-S.140 лева са,но си струват.Към тях е включено и средното.
azze написа:Да,Деоре.Средното е включено.
aceto написа:Мога ли да си взема такива от България и ако има от къде:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... odelID=137
Трябва ми тези които са за ShiverDC/888/66 35mm (2xOil -2xDust)
aceto написа:Мога ли да си взема такива от България и ако има от къде:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... odelID=137
Трябва ми тези които са за ShiverDC/888/66 35mm (2xOil -2xDust)
uBaH написа:Много тъп въпрос - имали ли сте проблеми, когато сте се опитвали да си свалите пивотите за v-brake от рамката?
Не знам какво ми щукна да ги свалям, но вече огънах един гаечен ключ и спуках втори (от тия комбинираните от едно време), пък резултат, освен че им свалих малко боята няма
ПП. А съм много упорит и решил ли съм да ги сваля ... ще го направя някак си
uBaH написа:Много тъп въпрос - имали ли сте проблеми, когато сте се опитвали да си свалите пивотите за v-brake от рамката?
Ozzie написа:
... вместо да напъваш ключа, приложи по него умерен по сила единичен удар с чук.
Звучи "касапски", но понякога точно това е начина.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта