макар и неадресирано, ще изкажа и мойта гледна точка, т.к. мисля че ще даде интересен тон за песен.
Това което винаги е придавало смисъл в живота ми (освен приятелите и близките хора) е спорта в цялата му палитра.
Занимавал съм се със акробатичен рокендрол, салса и меренге, плуване, баскетбол, ски (фри райд извън пистите), hiking, разбира се biking и т.н.
Винаги, от малък, съм се чувствал истински жив, когато спортувам и се намирам сред природата. Така, съвсем естествено, любимите ми хобита останаха ските и крос кънтрито. Няма по-сюблимно усещане (абе има едно ама ...

) зимата да се застанеш под някой връх и всичко под теб да е кристално бяло и неописуемо красиво; да се чувстваш истински жив. От тук нататак всеки си решава - ски или колело

. За летните разходки сред планината дори няма да споменавам каква магия е - вие всички си го знаете
След като споделих възгледите си, мисля че твърдението на някои от съфорумците, че в този спорт много от хората са заради "секса" (грубо казано) е повече от смешно. Това, че всеки си мисли "по мъжки" е съвсем нормално - то е в природата на мъжете.
кажете ми тогава, какъв е шанса да "забършеш" някоя фуста горе в планината, като профучиш покрай нея "костюмиран" и с викове "бегай, че идем"
DH-а е single sport, а не team sport все пак
Това е само един малък аспект, за който се сещам в момента.
Така че, сексуалният елемент присъства толкова, колкото и в останалите спортове. Това което е уникално е самото усещане - високи скорости без шум от двигатели, адреналин до пръсване, красива природа, много забавни моменти и т.н. Това е нещото, което мен лично ме привлича много. Е, не бих отказал да се запозная с някоя щура байкърка, т.к. не познавам такъв тип жени и ще ми е много интересен лафа с нея.
това е накратко от мен.