dancho717 написа:проблемът е, че е по-дълга, и не е толкова удобна за градуси доколкото знам...Аз тепърва ще се уча на градуси..това ме притеснява..
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
quinnie96 написа:stani_bikera, като си голям БАЙКЪР, трябва да знаеш, че рамките, използвани в състезанията се хвърлят след това...
Айде, не да се хвърлят, но са направени така, че да издържат само на състезанието. Конкретно за 26player-a говоря, защото е алуминиев и ще издържи няколко 360-та, примерно, след което ще се сцепи.
verk написа:Не можеш естествено,но като има парите в момента и я има в България,защо да не си я купи?
quinnie96 написа:stani_bikera, като си голям БАЙКЪР, трябва да знаеш, че рамките, използвани в състезанията се хвърлят след това...
Айде, не да се хвърлят, но са направени така, че да издържат само на състезанието. Конкретно за 26player-a говоря, защото е алуминиев и ще издържи няколко 360-та, примерно, след което ще се сцепи.
AiR, никой не казва, че онези колела, които показа ти са лоши, но защо за Dartmoor-a парите да са грешно хвърлени?
Кажи ми точно къде е грешката? Къде съм сгрешил, че съм си купил рамка и кормило Dartmoor?
Рамката нито е скъпа, нито е кекава, напротив - даже е много здрава.
Не знам на автора на темата кой му е говорил, че е дълга и неудобна за градуси, но аз с нея се научих.
Ако иска по-късо, да си вземе бмх, най-лесно се въртят градуси с Х.![]()
btw, колелата на линка, който беше постнал, могат ли да се пращат до България? Ако могат, и dancho717 си избере нещо, да си вземе такова. Изобщо не е лошо!
Но като гледам, изобщо няма смисъл да си говорим каквото и да било: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=82696
AiR написа:@quinnie96 Момче, мямах в предвид, че тези части са хвърлени пари. Просто колелото от което извеждам мнение не е кой знае какво като цялостна окомплектовка.Излезе, че момчето е дало куп пари и накрая няма завършен продукт, това е!
Вярно, и частите избрани от тук са хубави, но като цяло може да се закупи едно доста добро колело на що-годе добра цена. В сравнение с окомплектовката на РАМ, УТ бият всичките модели.
CaXky написа:Предполагам , че това синьо е като на 26player виж обявата , която ти дадох там 26плеиъра е син.
dancho717 написа:А случайно да знаеш кога ще се прави поръчката ?
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта