hitar_potar написа:Как може вече 20-22-и път да забравям да драсна в темата "между 3:55 - 4:00"?![]()
Оо. Не се оплаквай. Аз пропускам поне 200 пъти годишно

hitar_potar написа:Как може вече 20-22-и път да забравям да драсна в темата "между 3:55 - 4:00"?![]()
Stancho написа:Не мога да разбера кой е "пича" дето постоянно слага минуси наляво и надясно и даже не казва защо??? Другия път поне да не се крие, а да каже защо ми слага минуси за щяло и нещяло...
hitar_potar написа:Stancho написа:Не мога да разбера кой е "пича" дето постоянно слага минуси наляво и надясно и даже не казва защо??? Другия път поне да не се крие, а да каже защо ми слага минуси за щяло и нещяло...
Ам ти що си мислиш, че е само 1 пич? Или пък че е пич, а не пичка?
Stancho написа:Не знам колко са, но знам, че някой само следи да напиша нещо ново и без значение какво е получавам минус... Макар, че се едно - и без това повечето са толкова заблудени, че дори не знаят какво е каране, а седят във форума минуси да раздават. Ваш си е проблема - аз лесно ще спра да пиша тука.
Stancho написа:Не мога да разбера кой е "пича" дето постоянно слага минуси наляво и надясно и даже не казва защо??? Другия път поне да не се крие, а да каже защо ми слага минуси за щяло и нещяло...
Plamen_EM написа:EccentricMOTION написа:Пътувам във влака незнайно кога и на къде. Извадил съм компютъра и безцелно цъкам МТБ клипове. Идва кондуктора, проверява ми билета и се обръща към мен с думите: "Ей колоездачите вече и по компютъра ли взехте да си лепите лепенките..." аз вцепенен 2 мин нз какво да му отговоря, после се замислих дали от 661 или от FSA, по какво този човечец на 40 години прецени че карам колело....
А забеляза ли некролога, който стърчи от джоба на този дъртак?
Нещата от живота ...
Antares написа:И аз така, и аз
Лаврентий Берия написа:Plamen_EM написа:EccentricMOTION написа:Пътувам във влака незнайно кога и на къде. Извадил съм компютъра и безцелно цъкам МТБ клипове. Идва кондуктора, проверява ми билета и се обръща към мен с думите: "Ей колоездачите вече и по компютъра ли взехте да си лепите лепенките..." аз вцепенен 2 мин нз какво да му отговоря, после се замислих дали от 661 или от FSA, по какво този човечец на 40 години прецени че карам колело....
А забеляза ли некролога, който стърчи от джоба на този дъртак?
Нещата от живота ...
Ми ,да. Ланс Амстронг - що не го стигнеш да му прочетеш некролога. Може и тук да подгониш Павел Шуманов , най добре Жани Лонго - тя за тебе носи поне 5-6 некролога. Като ти избършат сополите де, тогава . Хайде бъди щастлив ,за да раздадеш повечко некролози.
пп На цитирания пост май му беше сменено мястото или бъркам?!
Ей за т'ва е цялата работа. Може би не си го видял.EccentricMOTION написа: ...по какво този човечец на 40 години прецени че карам колело....
Мики Маус оценява мнения!
Мики Маус е модератор във форума!
Той чу молбите му!
Plamen_EM написа:Хайде, не е толкова трудно за разбиране.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Още не мога да си намеря вилка...
did написа:lorda1 написа:Още не мога да си намеря вилка...
И аз не мога да си намеря танк. Търся накякъв малко употребяван до 150 лева. Ако може да не е руски.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта