Приятели, здравейте!
Прочетох в една тема мнения, че форумът "западал"... WTF?
Затова и ви каня на въображаемо каране, което започва от градинката пред НДК в София. Сигурен съм, че мнозина от вас са били там

И така... представете си, че сме възседнали един чисто нов велосипед, да речем RAM HT1, и имаме в точно 50 лева в джоба. Нямаме конкретна цел, искаме просто да се забавляваме, можем да поемем накъдето ни видят очите, да караме под дъжда, да нощуваме у приятели, дори тук и там да се хващаме на работа... за да заработим дребни за остатъка от пътешествието.
Нека видим къде би ни отвело едно такова пътуване

Скромните правила на играта, които бихме могли да променяме по пътя:
- всеки се качва на велосипеда и кара в рамките на един ден толкова, на колкото чувства, че е способен;
- дори, когато обикаляме из България, нега не се "шибваме" с колелото там, откъдето никой не е в състояние да го измъкне, просто защото мястото е страшно затънтено и непознато;
- в края на всяко каране, моля, отбелязвайте кой ден от пътуването е, колко километра приблизително сте извъртяли и с колко пари сте останали (понякога велосипедът може да пука гума или да се чупи, което разбира се никога не е безплатно)

Импровизирайте и се забавлявайте!
Позволете ми да започна...
- - - - - - - - - - -
Аз се качвам на колелото и въртя педали до Южния парк. По пътя срещам Андро, едно приятелче с Драг Онтарио и го питам всеки ден ли си смазва веригата - "Да", казва той злорадо, защото знае, че почти не пипам моето...
Времето е приятно и се качвам на едно от хълмчетата в парка, там, където има едни тумбести каменни пейки и докато хапвам сандвич, който преди това съм си купил за 2 лева, чакам следващия, който ще се метне върху колелото

> ден: 1
> километри: приблизително 5
> пари: 48 лева