Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Здравейте,понеже ще си правя спирачката от предна на задна ии търсих навсякаде особенности за пълнене на спирачка,но така и не открих излиза само как да се блийдне .. таа въпроса ми е има ли някакви особенности при пълненето на спирачката ... и въобще какъв е реда на процедурата ?
С поглед каква част от карането върши спирачката тоест спиране не бих ти препоръчал сервиз за 15 минути и някой лев мирна ти глава ,все пак със здравето шега не бива.От друга страна аз съм си направил блиид кит с 2 спринцовки, маркучи от система и два накрайника при стругар (аз в училище по практика) и си ги пълня с ДОТ5.1.Но всичко това на свой риск защото знам какво правя ,но не ти го препоръчвам .А става въпрос за джусита. http://www.youtube.com/watch?v=GzZkEIrC ... re=related
ами аз ще си го купувам блийд кит-а : ) пък и не мисля ,че е кой знае какво ... ще имам нужните инструменти просто се интересувам как трябва да стане : ) вече ако е нещо ,което не е по възможностите ми ще ида на сервис : ),но ми е втръснало от баш майстори и искам сам да си направя всичко : )
Ето тук има видео, в което е обяснено как да си обезвъздушиш Elixir. По същия начин трябва да направиш и с твойта спирачка (просто ще използваш повече течност от колкото използва във видеото, защото не я обезвъздушаваш, а я пълниш). При Elixir 5 преди да почнеш да я пълниш трябва да настроиш лостчето така че да е по-близо до ръкохватката.