borislav написа:THEZOGGO написа: 5 цата масло
Интересни мерни единици ползваш
zafirovp написа:От прочетеното дотук, оставам с лоши впечатления за вилката, но наистина в този ценови клас е трудно да се намери друга такава вилка с толкова ход. Единственото, за което се сещам е Tora 302, 318 но е с по-малко ход. Питането ми е, кое да избера - Тora 302 или Duro FR. Ще се кара главно FR, AM. Тежа 70 кг, рамката ми е HT3. Под FR имам предвид най-вече каране на Драгалевци.
zafirovp написа:От прочетеното дотук, оставам с лоши впечатления за вилката, но наистина в този ценови клас е трудно да се намери друга такава вилка с толкова ход. Единственото, за което се сещам е Tora 302, 318 но е с по-малко ход. Питането ми е, кое да избера - Тora 302 или Duro FR. Ще се кара главно FR, AM. Тежа 70 кг, рамката ми е HT3. Под FR имам предвид най-вече каране на Драгалевци.
Duro FR
cladonian написа:Имам едни 500лв и реших да си купя нова вилка. Искам да е с 160мм или 150мм ход,
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
petyr4o написа:интересуваме ако махна пружината
petyr4o написа:вилката е много твърда и искам да я направа по мека
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: CrossGRX82 и 1 госта