"ТРЯС"!veskoz написа:ше се чуе сухо "ХРЯС" и ше замирише на...TheAnimal написа:Ше стане на 18 години, рано или късно,
"ХРЯС" е звука от късане на куче.
"ТРЯС"!veskoz написа:ше се чуе сухо "ХРЯС" и ше замирише на...TheAnimal написа:Ше стане на 18 години, рано или късно,
Antares написа:Останалите к'во? В карфур да ходим?
Как така късане на куче? Някой къса кучета ли?Antares написа:"ХРЯС" е звука от късане на куче.
ico 1 написа:Как така късане на куче? Някой къса кучета ли?Antares написа:"ХРЯС" е звука от късане на куче.
Покажи ми кой е, за да го модерирам.
Твърде малко вероятно да се случиoxliova написа:Жълто коланче внимавай, защото ще помпаш лицеви на лагера
oxliova написа:...ще помпаш ливеци...
ico 1 написа:Всичко е добре, но oxliova-е ти си модератор, от своя страна назначи и мен за такъв, ама какво ще правим като админа axelmax е баннат временно?
Ако направим преврата без него, той може да ни се разсърди и да ни банне?
PtD написа:Концлагерът, в който ще вкара старото ръководство, след преврата!
oxliova написа:
ПП: PtD ако си послшуен може да измислиме нещо
TheAnimal написа:PtD написа:Концлагерът, в който ще вкара старото ръководство, след преврата!
От сега предлагам кандидатурата си за надзирател в концлагера
Antares написа:Не знам к'во друсате, ама искам и аз!
Определено не.BurNiNg_IcE написа:Тц-тц-тц и ти ли незнаеш за паркинга?!?!?
@ Antares, през живота си не съм пробвал каквато и да е гнусотия. Всичко в темата си е майтап. Охлюва ме кефи, веселяк е и не се взема много на сериозно като повечето си връстници. Освен това има особено чувство за хумор. Може би малко се изхвърля с изказванията към теб - помпането на лицеви опори, но е нормално за човек трениращ от скоро бойни изкуства. Все пак е хубаво човек да си вярва.Antares написа:Не знам к'во друсате, ама искам и аз!
Абе ти май почна да се обяснявашico 1 написа:...
PRobably написа:Некой май е надървил пишлето.![]()
PRobably написа:Некой май е надървил пишлето.Няма потребител,който да ме забавлява толкова,кефиш ме ! Сега ако измислиш начин да разкараш заядливците от тая тема,равен няма да имаш.
![]()
ДА ЖИВЕЕЕ OXLIOVA !
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта