hitar_potar написа:nofear921 написа:exiteyes написа:3. Ако съм Обидил човека на който съм писал ТОЙ ЛИЧНО ще си ми каже, а не някой друг да му се води тук като адвокат така, че мерси за минуса и следващият път, когато не вложиш малко мисъл и натиснеш минуса дано ти гръмне мишката
exiteyes написа:Ама чакай малко ти да не си помисли, че пиша "майка_му" сякаш нещо другоПросто се обоснови за да знам за_какво е бялото В червено горе във дясно.
Аз имам само един въпрос. Кой клас си, че не знаеш елементарни правила в Бъргарския език?
Ъъъъъъъ???
hitar_potar написа:Ъъъъъъъ???
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
controltech написа:http://www.bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=87&product_cat=60&lang=2
Ето ти вилка която става за oversize и normalsize...
Antares написа:Обичам да имам две цели - та да може да ги редувам.
Аntares написа:Търси се някой да играе доброто ченге...
boriss13 написа::popcorn:
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
prokalnatiq написа:П.П. Ей човек, старай се по-четливо да пишеш. 2-3 пати трябва да прочета 1 дума за да я разбера. Просто само дразниш така.
prokalnatiq написа::finger:![]()
![]()
П.П. Рейтинг 1234.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта