TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
biker_bg написа:Нищо лично !
Ти какво работиш?
lusi5001 написа:Извинявай за въпроса но какво работиш :?
lusi5001 написа:Извинявай за въпроса но какво работиш :?
Metel написа:Мале... Това колело ще е наистина УНИКАЛНО! За броните и маркучите - гледай да са някакви цветни![]()
zafirovp написа:Не съм виждал подобен QR досега. А от къде научи за тази вилка понеже не съм чувал за нея, но съм обеден, че е много добър избор?
Harka написа:В януарския брой на списание "Bike" Deville беше спечелила в класацията за добро съотношение цена/качество. Коментираха, че е много добро бюджетно решение. Явно наистина за парите си е добра...
rarekin написа:Harka написа:В януарския брой на списание "Bike" Deville беше спечелила в класацията за добро съотношение цена/качество. Коментираха, че е много добро бюджетно решение. Явно наистина за парите си е добра...
Въпросът е: Защо се търси съотношение цена - качество? Като се има предвид, че във въпросния тест има безапелационен победител. Но, предполагам, че собственикът си е преценил.
mtb_pm написа:някой може ли да ми каже от къде ги взимате тези списания освен по интернет
rarekin написа:Harka написа:В януарския брой на списание "Bike" Deville беше спечелила в класацията за добро съотношение цена/качество. Коментираха, че е много добро бюджетно решение. Явно наистина за парите си е добра...
Въпросът е: Защо се търси съотношение цена - качество? Като се има предвид, че във въпросния тест има безапелационен победител. Но, предполагам, че собственикът си е преценил.
did написа:mtb_pm написа:някой може ли да ми каже от къде ги взимате тези списания освен по интернет
Абонират се, плащат си, получават си ги... Какво неясно има?
Daniel Panev написа:...тая вилка съм я избирал по цвят...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта