martinl написа:Някой от тук има ли Drag Ontario 16" ?
Ако 16"=М,значи имам.
martinl написа:Някой от тук има ли Drag Ontario 16" ?
Re: Търса си твърдак
Изпратено на: Пон Яну 17, 2011 9:53 pm
От: errtime2010
До: controltech
Заглавие: Търса си твърдак
controltech написа:Мм нали беше мноо отворен?
Къв си ти уе путьо? Кво ми се правиш в темата, пиши ми едно лично да се разберем като хората..
exiteyes написа:Ми като се обиждате взаимно какво да ви прави човек... Пък и защо толкова на сериозно се обръщаш към коментара му, че да му викаш "келеш" все пак ти започна отнякъде
Тарикат:Ако имаш проблемче дай да се разбереме с бой щом искаш,но ще треа те събирам
Аз:брат ти въобще вярваш ли си като говориш? От кой град си ве тарикат умрял
Тарикат:софия,но ако треа ше работиме с еконт
ico 1 написа:Радвам се, че сте се разбрали. "Еконт"-а как ще е - "удари преди да платиш" или "пребий в рамките на 15 мин"?
errtime2010 написа:ico 1 написа:Радвам се, че сте се разбрали. "Еконт"-а как ще е - "удари преди да платиш" или "пребий в рамките на 15 мин"?
ахахах
Чиче Ози аз се омълчавам,смисъл не ми се почива.
errtime2010 написа:ico 1 написа:Радвам се, че сте се разбрали. "Еконт"-а как ще е - "удари преди да платиш" или "пребий в рамките на 15 мин"?
ахахах
Чиче Ози аз се омълчавам,смисъл не ми се почива.
fantom написа:errtime2010 написа:ico 1 написа: :
И по добреЩото ако се видите с controltech ще почиваш ама не от Ozzie и нямам предвит бан..Мани не се занимавай с controltech
![]()
ico 1 написа:Поизчистете си мненията от цитатите, че много се разтяга четивото.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Здравейте.Имам важен въпрос:ще си купувам нова вилка и се спрях на Duro D и Duro E.Втора ръка са.И 2-те с минимален(фабричен) луфт.И двете са модел 2009 и двете са 130мм.D-то е карано по-малко обаче.Козметичното състояние е еднакво.(на Е-то леко са избелели стеншъните).Та се питам КОЕ ДА ИЗБЕРА?ЦЕНАТА Е ЕДНАКВА!
lorda1 написа:А дочух, че ушите на D-то се късали, а на Е-то били по стабилби...вярно ли е това?И единствената разлика между 2-те вилки е само материала, от който е нарпавен стерженът, нали така?
lorda1 написа:А дочух, че ушите на D-то се късали, а на Е-то били по стабилби...вярно ли е това?И единствената разлика между 2-те вилки е само материала, от който е нарпавен стерженът, нали така?
Ozzie написа:Контролния е "награден" с 24 часова почивка от форума.
Antares написа: и да си скубете девствените мустачки другаде!
Ozzie написа:Отивай на сайта на SUNTOUR да четеш.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта