SeSSion написа:Проблемът не е в роторите, има си техники на спиране и т.н. Вярно, че от авидските ротори на теория G2 се охладжа малко по- зле от G3, но не можеш да кажеш, че роторите са виновни, защото ти си ги прегрял.
LiTle_cedric написа:Да и това е вариант, но са ми по бюджета, така че трябва да избера между двата които съм посочил и след време може да си взема хопе.
hitar_potar написа:Hope Saw роторите са идеални за Авис спирачки. По спомен некое от светилата на форума караше с такава комбинация (разбирай Did, Bikerider - един от двамата беше, мисля) - хем откъм тегло е добре, хем откъм дизайн, а за работата - било по-добре дори от оригиналния за спирачката диск.
LiTle_cedric написа:Те са на center lock, а на мен ми трябват на 6 болта, последното нещо което искам да разбера е дали ако сменя g2-ките с магурата или алигатор ще се намали спирачната сила и кое ще се охлажда по-добре?
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
PiCoZzZeN написа:Аз карам на мойте Elixir-и с ротори 185 и 160 Avid G3 и разлика с 203 ротор просто няма ! G3-ките изглеждат яко , леки са , не са много скъпи и са перфектни за всяка спирачка на Авид , особено за Elixir. Горещо ти ги препоръчвам.![]()
Успех с избора !
bikerider написа:Ъпгрейд на сток ротор си струва само ако новия е плуващ. Другото са безмислени упражнения за изстискване на някакви части от процента.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта