като се видях в огледалото, на човек не приличах

Следобеда също го изкарах в леглото. Чак сега мога да кажа, че приличам на нещо.

P.S. Държа да отбележа, че не съм близвал никакъв алкохол от седмица насам и снощи съм се хоризонтирал малко след 2300!
Ozzie написа:P.S. Държа да отбележа, че не съм близвал никакъв алкохол от седмица насам и снощи съм се хоризонтирал малко след 2300!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
exiteyes написа:Взеха ми 7.26лв за доставка от Еконт дистанция: София - Димитровград за нещо което тежи по малко от 1килограм
Ozzie написа:exiteyes написа:Взеха ми 7.26лв за доставка от Еконт дистанция: София - Димитровград за нещо което тежи по малко от 1килограм
'ми толкова е
ако очакваш да е 2-3 левчета, просто забрави
Ако са ви високи цените на "Еконт", винаги има "Български пощи". По- евтино е почти два пъти, че и малко отгоре, само изисква малко писане.
BRAMBARA написа:Изгубих си врътката на Rebounds на Boxxer-а по най-простият начин !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biker_bg написа:Много мразя като някой се прай на интересен напрао...
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
uBaH написа:от Еконт определено трябва да се отнасят с необходимото внимание към пратките...
lorda1 написа:и снимки предния ден ми даде и сичко наистина беше ок.
Gasolin написа: Пробвах да шмъркам вода, солена вода, пушек от карамелиризираща се захар...
hitar_potar написа:Gasolin написа: Пробвах да шмъркам вода, солена вода, пушек от карамелиризираща се захар...
![]()
![]()
![]()
Не знм това дали по принцип помага, ама много ме разсмя!![]()
...
hitar_potar написа:Онтопик - за пореден път съм врътнат от човек, дължащ ми пари.
Някой стар мъдър човек написа:Aко някой ти иска пари назаем - дай му. Ако не ти ги върне - евтино ще си разбрал с какво лайно си имаш работа.
Metel написа:Реших да изляза да покарам в града и точно 50 метра след нас се пребивам кат куче![]()
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Не знам колко масло да си сложа в SR Duro DJ D 130mm казаха ми, че трябвало малко и като ги попитах точно колко-"не си спомням"-думите на човека.Да попитам-някой да си спомня?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта