TheAnimal написа:Всички хейтърчета, насочете се към този сайт http://www.armenskipop.net/ . На всеки въпрос ще получите отговор!
Бааафси доброто,неска съм там!
TheAnimal написа:Всички хейтърчета, насочете се към този сайт http://www.armenskipop.net/ . На всеки въпрос ще получите отговор!
exiteyes написа:С цел да си изям минуса ама не, че ми пука де
exiteyes написа:Тази тема е подобна на шаха?
NovemberCharlie написа:Аз предлагам да прекръстим форума на "Плюс-Минус" Форум...
Stancho написа:Всъщност не позна - модераторите и админа си започнаха с 2000 рейтинг...
Antares написа:1700. Никой не почна с 2000. И не бяха само модераторите, братчедите им, аверите също почнаха с 1700.
ico 1 написа:Когато се регистрирах във форума, рейтинга ми беше 1200. Тогава се ядосах и започнах есемеси, скайпове, айсикюта, емейли, парични награди, подаръци, плащания в натура, агнета и т.н. докато достигна максималния рейтинг - 2000. Сега се чувствам добре.
За всички под 18 които не са се сблъсквали с живота и се дразнят на рейтинга - и живота също е като форума -все има кой да те бутне надолу.
webster1102 написа:Я,тука имало мислещи хора.Пак повтарям - не ми е до оценяването,чистото отношение един към друг е.Сигурен съм,че ако половината хора се държат като приятели към непознатите,ще им е приятно на всички,нали?
Harka написа:Пичове, глейте са да ви кажа по отношение на рейтинга как стоят нещата - схемата на ico 1 e изпитана. Ако някой иска точки, еми да вземе да се подготви малко. Не е нужно много. Една-две подкови домашен суджук и може да се помисли за 20-30 точки повече...
taurus13 написа: ..."осребрят" къде в байк чаркалъци...
Като ти гледам рейтинга (1982) - поне два суджука още имаш да даваш.Или едни накладки. По твой избор.PtD написа::nuts: *потривам доволно ръчички*
webster1102 написа:taurus13 написа: ..."осребрят" къде в байк чаркалъци...
Аз съм за...
NovemberCharlie написа:Като ти гледам рейтинга (1982)
hitar_potar написа:ако получа по Еконт черен Фокс 40, може и ползван, но задължително след 2009 и да е много запазен, почти нов.
PtD написа:Aлооо, тук сме по точните науки. Какви са тия "запазен", "почти нов"?? Кажи си направо колко % живот искаш да има в него.
Antares написа:Като гласоподавател ще подшушна - взимам подкупи
Потребители, разглеждащи този форум: freshdevil и 15 госта