dEcLiNe написа:Solo Air или Coil е тотема?
hitar_potar написа:Така. Няма да отварям нова тема, понеже някой вече го е направил това. Ще замоля притежавалите такива вилки да се изкажат относно тази дилема, понеже мой приятел се кани да вземе 66-ци. Само дето е като кон с капаци и не ме чува какво му говоря. А именно, че много по-лесно може да си намери Тотем, отколкото 66. Казвам това, понеже той се е заканил на 66 RC3 Ti, независимо дали 2010 или 2011. Кое би било по-добре, ако дилемата е такава - Тотем (соло еър или койл, няма значение, но да кажем - с предимство е соло еър) или титаниевата версия на 66?
Phant0m написа:solo air 09
hobi написа:hitar_potar написа:Така. Няма да отварям нова тема, понеже някой вече го е направил това. Ще замоля притежавалите такива вилки да се изкажат относно тази дилема, понеже мой приятел се кани да вземе 66-ци. Само дето е като кон с капаци и не ме чува какво му говоря. А именно, че много по-лесно може да си намери Тотем, отколкото 66. Казвам това, понеже той се е заканил на 66 RC3 Ti, независимо дали 2010 или 2011. Кое би било по-добре, ако дилемата е такава - Тотем (соло еър или койл, няма значение, но да кажем - с предимство е соло еър) или титаниевата версия на 66?
Ако има парите за тези 66, да ги взима. Само не знам защо реши, че са трудни за намиране. Тове не е проблем, поне ако е от София, утре отива и ги взима.
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
, но ти си решаваш ! Phant0m написа: Motion Contol..:
Phant0m написа:Еми аз лично бих ти препоръчал Тотема , защото като за начало е по-здрав.В Цената няма кой знае каква разлика.Има обаче доста разлика в теглото:
Тегло на 66 : 3241 грама
Тегло на тотем соло еър : 2627 грама
Разлика в теглото : 614 грама, което е над ПОЛОВИН КИЛО и това се случва при положение, че тотема е с 40мм горни тръби, а 66-цата с 38мм и хода е еднакъв от 180мм... и все пак Mission Contol.. !
и двете са с Quick Release ...
А отностно скъпата поддръжка, не е чак толкова скъпа !!! Стига да не чупиш и разваляш сериозни части от вилката ( но все пак не си ври носа там където неразбираш, като някои хора... )![]()
![]()
Говоря за вилки от 2009г., но ти си решаваш !
Phant0m написа:...защото като за начало е по-здрав...Има обаче доста разлика в теглото:
Night_Falcon написа:Phant0m написа:...защото като за начало е по-здрав...Има обаче доста разлика в теглото:
Да разбирам че си чупил лично 2-3 шестици? Или някой ги е чупил пред теб?
Отделно, теглото на 66 RC3 Ti 2010 е 2849 g според сайта на марзочи, разликата не е толкова фрапираща.
Phant0m написа:Говорим за 66 RC3 , а не за 66 RC3 Ti !!! И лично аз съм писал за 2009 моделите
KiD_WiTh_GuN написа:Според мен, изборът е 66 от една страна, защото според мен това е истинската фрийрайд вилка от друга аз карам вилка с RC2 хидравлика и можеш да настроиш вилката абсолютно по твой вкус, от много линейна до прогресивна, разбира се играчка си е около 30-40 минути игра с маслото и въздушната камера но резултата е на лице RC3 се води наследник на RC2 което според мен означава, че е още по-добра. Сега вярно при мене цокито ми е малко религия и заради това може би бих я избрал но при вилки от такъв клас според мен вече е въпрос на предпочитания, защото и двете работят добре.
Night_Falcon написа:Phant0m написа:Говорим за 66 RC3 , а не за 66 RC3 Ti !!! И лично аз съм писал за 2009 моделите
![]()
Ти може да си говориш за каквото си искаш, но hitar_potar пита за 66 RC3 Ti 2010
hitar_potar написа:KiD_WiTh_GuN написа:Според мен, изборът е 66 от една страна, защото според мен това е истинската фрийрайд вилка от друга аз карам вилка с RC2 хидравлика и можеш да настроиш вилката абсолютно по твой вкус, от много линейна до прогресивна, разбира се играчка си е около 30-40 минути игра с маслото и въздушната камера но резултата е на лице RC3 се води наследник на RC2 което според мен означава, че е още по-добра. Сега вярно при мене цокито ми е малко религия и заради това може би бих я избрал но при вилки от такъв клас според мен вече е въпрос на предпочитания, защото и двете работят добре.
А Тотем щото няма 50 различни настройки, нали? Мишън контрол - бърза и бавна компресия, ребаунд, гейт или флудгейт (не съм сигурен кое от двете беше). Има и версийка с Моушън контрол - фактически настройките на Домейн 318, както и цената на Домейн 318, но с по-дебели стеншъни, покрити с по-арно покритие.![]()
hitar_potar написа:Е щом е религия е ясна работата. Аз пък въобще не харесвам Марзочи и гледам да ги избягвам.Относно въздушните камери на Марзочи - въобще не съм им фен. Коментирахме вече това в темата за Марзочи Z1 срещу Домейн мисля, страшно мъничко налягане повлиява страшно много на цялата вилка и я прави почти твърдак. Доколкото знам, положението е подобно и при 66. А за хидравликата - не веднъж е коментирано, че RC3 има много дребни разлики в сравнение с RC2, ако въобще ги има.
Бтв, аз па изповядвам религията Маниту, въпреки че ми се върти из главата да им изневеря откъм вилка, понеже Дорадото малко дебело идва.![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта