maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Пак се налага да досаждам:Дойде оферта и за ROCK SHOX DART3.Вилката ще се ползва за малко и изключително лек стриий-оли да кача бордюр, дропене.И....как да го кажа..не знам кой стил точно ми отговаря-виражи със скокове, нещо като лек ДХ.И на луфтене ми е въпросът-ДУРО-то или ДАРТ3-ката ще се луфти повече?На 180мм Тектро ИО ще се кара.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
boriss13 написа:Само гарнитура не съм измислил
Voiso написа:shaady написа:Gasolin написа:Много готино! Коя е песента?
Ако не се лъжа е Slayer - Raining Blood
Божеееееее как може Raining Blood не се излагай срамота си е ... Slayer-War Ensemble
Иначе за клипа то се знае![]()
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
azze написа:Преди малко разбрах,че са обявили грипна ваканция.Ще е цялата следваща седмица и ще ни удължат срока.Остава да изкарам ваканцията болен.
TeDo_BaPHa написа:Честито, аз от вторник съм на антибиотик, и ся заради него ще пропусна Боровец
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта