taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
SeSSion написа:Качвал ли си се на някоя от двете вилки, че говориш така? Изобщо качвал ли си се на истинска вилка, а след това на Сънтур?
sasho972 написа:Тази вилката според мен е пренебрегвана заради марката ,а другата е прехвалена пак заради марката ,но все пак благодаря за мненията.
biker_bg написа:В сайта на sr suntour пише ,че вилката е с ход 180-160 тоест се регулира а в сайта на screambikes е даден ход само 160мм.На кое да вярваме.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
filchev написа:Момчето ще я кара на SCOTT VOLTAGE YZ 1 2010 .А стилът ще е между Ендуро и ДХспоред мен тази вилка (четох около час - час и половина) за парите си наистина работи много добре. Но има едно сравнение (тема)- Marzocchi z1 sport 2010 срещу DUROLUX-а и незнайно защо към 90% са за ЦОКИ-то ?! А въпросът ми е : Какво MARZOCCHI-то има повече от DUROLUX-а? Според мен го харесват само заради марката ?
filchev написа:Ти пък тръгна да сравняваш 66 със ДУРОЛУКС...
filchev написа:Момчето ще я кара на SCOTT VOLTAGE YZ 1 2010 .А стилът ще е между Ендуро и ДХспоред мен тази вилка (четох около час - час и половина) за парите си наистина работи много добре. Но има едно сравнение (тема)- Marzocchi z1 sport 2010 срещу DUROLUX-а и незнайно защо към 90% са за ЦОКИ-то ?! А въпросът ми е : Какво MARZOCCHI-то има повече от DUROLUX-а? Според мен го харесват само заради марката ?
![]()
SeSSion написа:Качвал ли си се на някоя от двете вилки, че говориш така? Изобщо качвал ли си се на истинска вилка, а след това на Сънтур?
...Marzocchi z1 sport 2010 срещу DUROLUX
sailman написа:Ако на някого му е интересно в ТАЗИ статия има детайлно описание на вилката и доста интересни неща за доработката и.

filchev написа::D Според мен (500 и колко лева й беше цената) Дуролукс-а е по-добре примерно от Ванилла-таКазвам го това в смисъл , че според мен парите си заслужават , а и въпреки това Сънтър наистина подобриха възможностите си през миналата година
Аз лично съм твърдо ЗА , купувай Дуролукс-а и не му мисли !!!
![]()
![]()
filchev написа:Казвам го това в смисъл , че според мен парите си заслужават !!! Имах в предвид , че за 540 лв за 140мм ход колкото и да ме обеждаваш НЯМА ДА ДАМ !!!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта