crossenduro2 написа:При последната профилактика на вилката след като изпуснах въздуха и после пак я надух вилката ми остана на 14,5 ход вместо на 13Защо се получи така и как да го оправя ?
bdz43r написа:Останали са ти части след сглобяването или не си ги наредил правилно.
zafirovp написа:Лошо ли е ако маркуча на хидравлична спирачко с дот (hayes ride) е по-високо от резервоара? Днес едно момче ми каза, да си скъся маркуча, понеже е по високо от резервоара. Все пак ще се радвам да чуя вашите мнения понеже нещо хич не ми се струва, че има значение маркуча, стига калипера да е под нивото на лостчето.
PRobably написа:zafirovp написа:Лошо ли е ако маркуча на хидравлична спирачко с дот (hayes ride) е по-високо от резервоара? Днес едно момче ми каза, да си скъся маркуча, понеже е по високо от резервоара. Все пак ще се радвам да чуя вашите мнения понеже нещо хич не ми се струва, че има значение маркуча, стига калипера да е под нивото на лостчето.
Глупости.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
WhiteBeasT написа:Искам да попитам със какво мога да си изчистя предния диск 180 мм Shimano на 1-рото каране вече има следи от накладките със спирт 95 % не се изчиства изглежда все едно сам карал 1 година със него. Накладките са ми чисто нови спирачката е Jucy 3 не сам карал DH че да го има този проблем
![]()
от доста време търся тема във форума но не намерих
WhiteBeasT написа:.... на 1-рото каране вече има следи от накладките със спирт 95 % не се изчиства изглежда все едно сам карал 1 година със него...
WhiteBeasT написа:Незнам дали пречи защото ще го продам диска надявам се човекът който ще го купи утре да разбере че не е никакав проблем това иначе сам го оставил във леген със обезмаслителдано стане мерси
TheAnimal написа:колко време мъчи един херпес, че от стрес ми излезе един преди седмица и още ме тормози
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Значи да знам... въобще да не се занимавам, като ми излезне пак.TheAnimal написа:Още като ми излезна си купих лекарство, ефект никакъв.
TheAnimal написа:Още като ми излезна си купих лекарство, ефект никакъв.
TheAnimal написа:Още като ми излезна си купих лекарство, ефект никакъв.
maverick4o написа:Защо не мога да пусна нова тема във секцията Веломеханик ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта